Na Cityfest mieri legendárna česká kapela aj Celeste Buckingham!

Mestský festival CityFest aj tento rok odštartuje kultúrne leto v Piešťanoch. Headlinerom podujatia, ktoré každoročne priláka do centra tisícky návštevníkov, bude tentoraz kapela, ktorá je držiteľom ocenenia Český slávik. Jej meno zatiaľ organizátori neprezradili. Isté však je, že na Námestí slobody zaspieva aj Celeste Buckingham.

Centrum Piešťan sa zmení na festivalový areál 25. a 26. mája 2018. Podľa organizátorov bude podujatie ešte pestrejšie ako v minulých rokoch, podujatie totiž oslavuje svoje 5. narodeniny! Hlavným lákadlom pre návštevníkov je množstvo dobrej hudby a zábavy.

Potvrdzuje to aj meno prvej zverejnenej interpretky. Celeste Buckingham bude na CityFeste sprevádzať jej koncertná kapela King Shaolin. Speváčka, ktorá je obľúbená na Slovensku aj v USA predstaví svoje najväčšie hity a možno aj niektorú z noviniek.

Celeste Buckingham má po úspechu v Česko-Slovenskej SuperStar na konte dva štúdiové albumy. Svoju úspešnú kariéru rozvíja na Slovensku aj v USA, získala cenu OTO ako speváčka roka a bolo nominovaná na MTV Europe Music Awards a Radio Disney Music Awards.

K ďalšiemu programu Cityfestu 2018 organizátori z B&R Group a Agentúry Crea povedali: „Na 5. narodeninách sa predstaví špička slovenskej a českej hudobnej scény, žiadané stálice, ale aj nové mená.“

Aj keď ďalších interpretov zatiaľ nezverejnili, prezradili, že na Cityfeste 2018 vystúpi legendárna česká kapela, ktorá je držiteľom českého zlatého slávika v kategórii kapela roka.

FB UDALOSŤ CityFest 2018: https://www.facebook.com/events/295294447589966/

FACEBOOK: https://www.facebook.com/cityfest.sk/

Zdroj: TS