Na bezplatné získanie nového albumu The Swan Bride ostáva pár dní!

Netradične, ako je u nich zvykom, sprístupnili svoj nový eponymný album žilinčania z The Swan Bride. Za jeden like na sociálnej sieti získate 9 skladieb, ktoré oslovia každého priaznivca kvalitnej modernej rockovej hudby.

Tretí počin, ktorý pätica vydala 7.7.2012 po predošlých EP Monsters In Your Drawers a debutovej platni „2“ je opäť o krok bližšie k výnimočnosti a to nielen v rámci slovenskej scény, ale i v svetovom meradle. Do popredia sa okrem odvážneho zvuku dostávajú melódie aj samotný skladateľský a inštrumentálny potenciál skupiny vysoko prevyšujúci priemer. Muzikanti si dávajú záležať na detajloch a vytvárajú tak ojedinelý umelecký zážitok.

the_swan_bride_album_cover.jpg

Zaujímavosťou je určite i spôsob ako sa k doske môžete dostať. Prvá možnosť je u Swan Bride už známa, ako milovníci analógu vytvorili limitovanú edíciu 250 kusov na vinyle a kúpiť sa dá napríklad cez ich stránku www.theswanbride.com. Kto však gramofón nemá a platne nekupuje, pre toho je určený druhý variant, stiahnutie si albumu na dole uvedenom linku a to zadarmo až do dvadsiateho júla. Jediné, čo pri získaní skladieb v MP3 potrebujete, je „like“, ktorý zverejníte na svojom facebooku, či twiteri. Album v súčasnosti sprevádzajú už dva videoklipy, k skladbe Cadillac sa o réžiu postaral úspešný mladý režisér Miro Remo a príbeh k Nowhere Child, ktorá sa objavila už na vianočnej kompilácii Rádia_FM vytvoril Igor Bruso z Čiech.

The Swan Bride si album naživo vyskúšali na svojom poslednom turné v zahraničí, konkrétne v balkánskych krajinách, ktoré nenavštívili po prvý krát.

BIO: Nezameniteľná hudba The Swan Bride s nádychom rockabilly, blues, post punku, surf rocku aj divadelného variété, v ktorej hudobníci šikovne kombinujú odkaz rokov minulých so zvukom modernej svetovej rock´n´rollovej scény, uspokojí fanúšikov kvalitne spracovanej gitarovej tvorby, zmysluplných textov aj priaznivcov hororovej atmosféry. Poznávacím znamením The Swan Bride sa stali i živé vystúpenia a strhujúci príval energie cirkulujúci na pódiu a zároveň pod ním je ojedinelým javom, ktorý doposiaľ nenašiel na našom území konkurenciu.

Pätica pochádzajú zo Žiliny sa zviditeľnila v roku 2007 s debutovým EP Monsters In Your Drawers a singlami Alternate Ego a Mad Romance, ktoré sa niekoľko týždňov držali na špici hitparády Rádia_FM. Od tej doby absolvovali muzikant dve koncertné šnúry na Slovensku a v Českej republike, vystupovali v Londýne, odohrali veľkú väčšinu významných festivalov (Pohoda, Rock for People, Hodokvas, Grape, atď), predstavili sa fanúšikom Marilyna Mansona v roli predskokanov v rámci jeho Europe tour 2009, alebo ako support britských The Foals aj The Horrors vo Viedni.

ALBUM ZÍSKATE TU: https://bit.ly/NGGTkL
iTUNES: https://goo.gl/WNEiy
bandcamp: https://theswanbride.bandcamp.com/

the_swan_bride_album_cover.jpg

Zdroj: Katarína Šamajová, PR manažér
Publikoval: Redakcia GREGI.NET