Na AUTOslide aj Horkýže Slíže!

Obľúbená slovenská hudobná skupina HORKÝŽE SLÍŽE je samé prekvapenie a novinky z ich tábora zďaleka nekončia. Možno ste si už všimli, že slovenský automobilový závodník Milan Greguška jazdí túto sezónu vo farbách skupiny. Jeho Mitsubishi EVO je originálne polepené názvom kapely, a tak ich na rallye závodoch neprehliadnete.

HORKÝŽE SLÍŽE a Milan Greguška pokrstili jeho voz práve na akcii TRUCK ARÉNA v Piešťanoch, kde auto mohli diváci tejto akcie vidieť poprvýkrát s novým polepom a predstavili sa s ním i v exhibícii AUTOslide na piešťanskom letisku a následne na autogramiáde. Tento voz poznajú ale predovšetkým diváci podujatia AUTOslide. Na 8. ročníku v Žarnovici tento rok v januári skončil v kráľovskej divízii 4×4 na 3. mieste! Milan Greguška je veľkým fanúšikom Slížov, a tak sa rozhodol dať im svoj závodný voz k dispozícii. Samozrejme, že sa členovia kapely v aute na závodnom okruhu v Piešťanoch i zviezli, len spevák Kuko jazdu oželel s vysvetlením, že je typické kinedrylové dieťa.

Z dôvodu prepojenia týchto dvoch akcii sa organizátori rozhodli pozvať HORKÝŽE SLÍŽE aj na AUTOslide na 8. januára 2012 do Žarnovice, aby si vyskúšali plochodrážny ovál. Čiže nielen že budete môcť vidieť závodný špeciál Mitsubishi Lancer EVO VIII, ktorý je komplet odetý reklamou HORKÝŽE SLÍŽE, ale zároveň, nakoľko chalani z HORKÝŽE SLÍŽE majú veľmi radi práve fanúšikov, urobia pre Vás návštevníkov AUTOslide 2012 autogramiádu a budete si môcť odniesť podpisy či fotku priamo s členmi tejto obľúbenej hudobnej skupiny .

Predpredaj vstupeniek za najnižšie ceny beží v sieti Ticketportal: https://www.ticketportal.sk/podujatie_search.asp?id=16390. Viac info: www.autoslide.sk

Autoslide

Zdroj: Autoslide
Publikoval: Redakcia GREGI.NET