Na Acceleration sa predstaví Richard Gonda z FA1.

Slovakia Ring je piatym miestom konania športového a hudobného podujatia ACCELERATION. V dňoch 4. – 6 júla budú na slovenskej trati štartovať MW-V6 Pickupy, Legendy SuperCupu a 600&1000ccm motorky. ACCELERATION ponúka tri dni pretekov a dva dni hudobných vystúpení.

Talentovaný slovenský pretekár Richard Gonda sa aktuálne drží ako tretí v poradí na FA1 majstrovstvách – Formula ACCELERATION. Slovakia Ring nie je súčasťou kalendára ACCELERATION ale Gonda divákom poskytne úžasnú ukážku dema: „Je veľká škoda ,že nemôžem pretekať na domácom Slovakia Ringu pred mojimi domácimi fanúšikmi, ale teším sa že ukážem nejaké kúsky s týmto 550 hp autom. Bude to po prvýkrát , čo tam budem s tak veľkým autom ako je FA1, takže to bude aj pre mňa veľmi zaujímavé Hovorí Gonda. Európske Superstock Série.“

Motocykle, ktoré sa pripoja k akcii ACCELERATION budú riadené členmi IMRC, The Alphe Adria Championschip a Slovenských 600&1000cc majstrovstiev.

V piatok večer sa v takmer štvorhodinovom programe predstaví neuveriteľná zostava hviezd posledných dvoch dekád 20. storočia – 2 Unlimited, Rick Astley, Samantha Fox, Vengaboys, Turbo B z formácie Snap!, DJ Sash! a Twenty 4 Seven. a slovenská kapelu Maduar. Celé to bude moderovať Davi Haselhoff.

V sobotu 5. júla si v rámci hudobného programu prídu na svoje aj mladší fanúšikovia. Predstavia sa dídžejské hviezdy ako W&W, Otto Knows, Sunnery James & Ryan Marciano, Shapeshifter, Nifra, Alice DJ, či Jacob van Hage a vokálny doprovod sa počas celého večera postará talentovaný MC Apster.

Slovakia-first-DEF

Preklad: Nikola Bučková

Zdroj: Acceleration