N.O.H.A. nahráva nový album a robí „poriadok“ v zmätkoch!

Odlúčenie od saxofonistu a spoluzakladateľa Filipa Šebánka, ktoré sa uskutočnilo koncom marca 2011, žial nebolo príliš harmonické. Vytvoril nový projekt v Českej Republike s rovnakým názvom, ale iným dodatkom; N.O.H.A. Circus Underground, ktorý spôsobil veľký zmätok ako pre fanúšikov, tak aj pre usporiadateľov koncertov. Ostatný členovia však našli spôsob ako pokračovať a uviesť veci na pravú mieru.

Skupina N.O.H.A. (Nights Of Hedonistic Adventure), stále na čele so speváčkou Minerva Diaz Peréz (autorkou hitu Tu Café), pokračuje v koncertovaní a má za sebou krásne leto na pódiách po celej Európe.

N.O.H.A.

Počas tour a v štúdiu kapela pocítila, že sa stále vyvíja, má reálne vízie do budúcna a našla osviežujúci spôsob ako prezentovať svoj zvuk. Ďalšou dobrou správou je prijatie nového hudobníka v zostave, ktorým je Mike Romeo s karibskými koreňmi a obdivuhodným hudobným vplyvom v Londýne.

Aj toto sú dôvody prečo sa väčšina členov aj po nezhodách medzi sebou rozhodla vstúpiť do novej éry ich existencie a hrdo predstaviť staronovú kapelu N.O.H.A.

www.nohamusic.com
www.majestic.com

Zdroj: Open Rock
Publikoval: Redakcia GREGI.NET