Muzikál „Děti ráje“ v novom šate je veľkolepou šou s autami a motorkami na pódiu!

Megaúspešný muzikál „Děti ráje“ prichádza na Slovensko, ale v celkom novom šate!  Sagvan Tofi a Lukáš Vaculík sľubujú veľkolepú šou s motorkami a autami na pódiu, vynikajúce herecké výkony a množstvo pozitívnej energie. Muzikál, ktorý v Česku láme všetky rekordy, má byť na Slovensku ešte lepší! Hrá v ňom mnoho nových mladých hercov, vrátane vychádzajúcej hviezdy Dominiky Richterovej. Mladá Slovenka dodáva predstaveniu, podľa slov oboch „kamarádov do deště“, výnimočný šmrnc. Autor Sagvan Tofi vraví, že muzikál dokáže osloviť všetky vekové kategórie. Nenechajte si ujsť „Děti ráje“ s hitmi Michala Davida. Sagvan Tofi, Lukáš Vaculík, Dominika Richterová a ďalší umelci sa na vás tešia 25. júna na Zimnom štadióne Ondreja Nepelu v Bratislave!

Sagvan Tofi a Lukáš Vaculík sa opäť chystajú dobyť srdcia slovenských fanúšikov! S muzikálom „Děti ráje“ prichádzajú do Bratislavy a sľubujú nezabudnuteľnú šou.

„Toto je úplne nová verzia muzikálu, ktorú sme urobili špeciálne pre túto sezónu. Máme nového režiséra a v castingoch sme vybrali nových hercov. V jednej z hlavných úloh máme Slovenku, ktorú sme nechali hovoriť po slovensky. V dobe, keď sa odohráva prvá časť muzikálu a vlastne aj v súčasnosti žije v Česku veľa Slovákov. Slovenčinu u nás počuť takmer všade. Takto to má šmrnc a autenticitu. Keďže som autorom muzikálu, je pre mňa veľmi dôležité, aby bavil hercov aj publikum. Do Bratislavy teda prinesieme obrovskú energiu a pozitívnu náladu. Je to veľká šou s novými kulisami, dvoma autami a dvoma motorkami na pódiu, ale aj s hercami na kolieskových korčuliach,“ tvrdí herec a autor libreta Sagvan Tofi.
Děti ráje Brno prmiera

„Děti ráje“ sú o partii maturantov, ktorí obľubujú diskotéky. Nechýbajú superhity ako „Decibely lásky“, „Poupata“, „Nonstop“, „Největší z nálezů a ztrát“, „Pár přátel“ a ďalšie z autorskej dielne Michala Davida.

„V tomto muzikáli je všetko. Je to vtipná, milá šou, nechýba nostalgia, láska, zrada, sklamanie. Ja sa na tie predstavenia vždy veľmi teším najmä kvôli ľuďom, s ktorými hrám. Vytvorili sme naozaj veľmi dobrú partiu. Sú medzi nami aj mladí umelci, ktorí ešte nikdy v živote nestáli na javisku a predstaveniu dodávajú úžasnú energiu. Som ako taký upír, chodím ju tam nasávať. Môžem byť neviem ako unavený, ale z tej atmosféry sa napumpujem energiou na ďalší týždeň. Je to pre mňa terapia,“ dodáva s úsmevom Lukáš Vaculík.

Děti ráje Brno prmiera

Každé predstavenie v Česku sa doteraz skončilo burácavým potleskom. „Kamarádi do deště“ aj ostatní herci sa na slovenské publikum už veľmi tešia. Vravia, že sa spolu dobra zabavia.

„Hrať s týmito dvoma legendami je pre mňa veľká česť. Sú to naozaj veľkí profesionáli a na javisku si vieme pomôcť, keď je treba. Každý sa ma pýta, či sú aj v skutočnosti takí vtipálkovia. A oni naozaj sú. S Lukášom a Sagvanom človek zažije kopec srandy. Keď som s nimi, len sa smejem, pretože čo veta to fór. Tešíme sa na slovenských divákov a verím, že to pre nich bude obrovský zážitok,“ uzatvára mladá herečka Dominika Richterová.

Děti ráje Brno prmiera

Prvá polovica deja muzikálu „Děti ráje“ sa točí okolo diskotékovej eufórie, ktorá bola na vrchole v 80-tych rokoch minulého storočia a kraľovali jej hity Michala Davida. V druhej polovici sa dej prenesie do súčasnosti. Autorom libreta je Sagvan Tofi, hudbu zložili František Janeček, Michal David, Zdeněk Barták a Vítězslav Hádl. Lístky na predstavenie 25. júna na Zimnom štadióne Ondreja Nepelu sa dajú zakúpiť v sieti Ticketportal na na https://www.ticketportal.sk/event.aspx?id=16059

Zdroj: PROPAGANDA HOUSE
Foto: Mania Promotion