Musicjet: Milióny skladieb do mobilu za cenu jedného cd!

Všetkým hudobným fanúšikom prináša Orange moderný spôsob online nákupu hudby s novou službou MusicJet. Za mesačný poplatok od 3,90 eur získajú prístup k viac ako 1,5 miliónu skladieb od najväčších svetových vydavateľstiev, ktoré môžu prehrávať aj sťahovať do svojich mobilov a počítačov.

Najväčší svetoví hudobní vydavatelia a Orange prinášajú nový zážitok z počúvania hudby na každom kroku. Vďaka najväčšej 3G sieti od Orangeu si zákazníci vypočujú milióny skladieb prakticky kdekoľvek a kedykoľvek. Používatelia si však môžu svoje obľúbené skladby nielen vypočuť, ale aj stiahnuť do mobilu.

„Sme radi, že zákazníkom môžeme priniesť ďalšiu výhodu našej najväčšej 3G siete, ktorá pokrýva takmer 70% obyvateľov Slovenska. Vďaka nej môžu takmer kdekoľvek a kedykoľvek počúvať alebo sťahovať milióny skladieb z hudobnej kolekcie najväčších svetových vydavateľstiev za nižšiu cenu, ako je cena jedného CD,“ hovorí Zuzana Nemečková, obchodná riaditeľka spoločnosti Orange Slovensko.

Služba je dostupná bezplatne alebo za mesačný poplatok. Bezplatná verzia MusicJet Lite poskytuje základný komfort v podobe prístupu k celej databáze skladieb cez počítač pripojený k internetu. Služba v tejto verzii je prerušovaná reklamou a obmedzená maximálnym počtom prehratí jednej skladby.

Platená verzia služby MusicJet Premium za mesačný poplatok 6,90 €, čo je menej ako cena jedného CD, umožňuje prístup k miliónom skladieb bez prerušenia cez mobil a cez počítač. V prípade mobilu má zákazník k dispozícii mesačne 1 GB mobilných dát na streamovanie hudby a sťahovanie playlistov. Zákazníci Orangeu, ktorí už majú aktivovaný niektorých z balíkov internetu v mobile Orange World a zákazníci FunFónu môžu MusicJet využívať za zvýhodnený mesačný poplatok 3,90 €. Navyše, pre všetkých fanúšikov poskytne Orange službu na prvý mesiac zadarmo.

Šestica najväčších hudobných domov si od novej služby sľubuje zvýšenie predaja legálnej hudby. „Sme radi, že vďaka tejto službe sa hudba môže opäť šíriť legálnou cestou k hudobným fanúšikom,“ povedal Peter Riava, riaditeľ hudobného vydavateľstva Universal Music.

MusicJet môžu zákazníci Orangeu využívať po nainštalovaní príslušnej aplikácie do počítača resp. svojich telefónov s operačnými systémami Android a Symbian. Playlisty vytvorené na počítači sa automaticky synchronizujú cez konto MusicJet s mobilnou aplikáciou. Celé playlisty je potom možné stiahnuť do mobilu a skladby ďalej počúvať aj bez internetového pripojenia. Podmienkou je iba overenie o zaplatení mesačného poplatku. Služba MusicJet bola uvedená na trh 21. septembra a je k dispozícii všetkým zákazníkom aj na portáli www.ohudbe.sk.

Zdroj: Orange Slovensko, a. s.
Publikoval: Redakcia GREGI.NET