Music:Affair pokračuje aj v lete. Open Air edícia prinesie opät kvalitu!

Počas celej klubovej sezóny ste sa mohli zúčastniť tzv. „ music affair tour“ . Stretli sme sa 5krát a vždy v inom klube. Začali sme tam, kde to všetko vzniklo. Držiteľ značky Music:Affair a jej zakladaťel dj Lukashenko vytvoril premierovú akciu vo svojej rodnej obci Horná Ždaňa. Pokračovali sme v Kremnici cez Žilinu a Trenčín až do Bratislavy. V lete sa vrátime na miesto činu do Hornej Ždaňe, ktorá 16. júla privíta 11 djov na jednom stage v areáli futbalového ihriska.

Počas tejto letnej noci sa predstavia všetci účastníci klubovej tour, no chýbať nebudú aj nové tváre. Pripravení na Vás budeme už od poobedia s kvalitným zvukom či svetlom. Doplnenie tekutín a občerstvenie bude zabezpečené barom. Hlavný program odštartujeme o 18:00. V hodinových setoch sa Vám predstavý pestrá škála djov. Ten svoj si ako prvý odkrúti domáci Lukashenko. Po ňom príde na rad účastník žilinského Music:Affair, Klutch. Pravidelnými účastníkmi celosezónnej tour boli aj Cole a.k.a Hyricz či Kaizels a preto nebudú chýbať ani na Open Air. Do polnoci sa nám predstavý ešte jeden dj, headliner tretieho pokračovania, Andre Tribale.

Od polnoci bude už stage patriť Púchovčanom Tessiovi a Cimymu. Tí sa predstavili v spoločnom sete na bratislavskej edícií. Vyvrcholenie príde o jednej hodine ráno, keď pritvrdíme. Konkrétne sa o to postará hviezda štvrtého pokračovania Grining, ktorý špecialne pre Music:Affair Open Air namixoval promo set. Premierovo sa predstavý Peril so svojím live setom okoreneným špecialnov vizualizáciou, o ktorú sa postará VJ Synd. Z bratislavy pricestuje Da-no, ktorý si v Hornej Ždaňi zahra už druhý krát, kedže stál za gramcami aj na otváracej prvej akcii. Ranné sety budú patriť opäť djom z Považia. Prvým bude Southboy a záver akcie pripraví Libor Fiala znám z česko-slovenského dua Freshboys. O celovečernú vizualizáciu sa postará VJ Gm4n.

Všetko toto vám ponúkame za naozaj zabedbaťelné vstupné 2eura.

Music:Affair Promo set od dja Grininga
https://www.mediafire.com/?ny7v2jk4zdid025

Musicaffair

Zdroj: Music:Affair
Publikoval: Redakcia GREGI.NET