Mrázik na ľade – ľadová revue začala!

Úspešným štartom vo Zvolene sa začalo turné Mrázik na ľade. Takmer 5000 divákov malo možnosť vidieť tie najlepšie krasokorčuliarske výkony, najznámejšiu rozprávku Vianoc a najkrajšie piesne v podaní Karla Gotta a Ivety Bartošovej.

Mrázik na ľade

Tomu všetkému však predchádzala náročná príprava, ktorá začala už vo štvrtok večer a bola dokončená tesne pred prvým vystúpením o 15tej hodine. 5 kamiónov doviezlo techniku už vo štvrtok večer a s jej inštaláciou sa začalo už v piatok na obed a trvalo to až do skorých ranných hodín. Najväčšia konštrukcia aká sa nachádza v Čechách a na Slovensku bola použitá na mnohých festivaloch a práve vo Zvolene ju bolo potrebné postaviť aj v hale.

Mrázik na ľade

Reakcie ľudí po predstavení však boli satisfakciou za celú odvedenú prácu. Deti sa nevedeli vytešiť z krásnych kostýmov zvieratiek, krásou jednotlivých predstaviteľov, padajúceho snehu či prenádherných projekcií. Tu je zopár reakcií ľudí, ktorí toto predstavenie navštívili.

Mrázik na ľade

Martina: Neskutočný zážitok, ďakujem fakt miliónkrát za tú možnosť vidieť to. Ešte teraz to mám všetko pred očami. a tie emócie, čo to malo. nádhera… najkrajšie predstavenie aké som kedy videla… všetkým účinkujúcim a tvorcom patrí môj veľký obdiv… ďakujeme

Mrázik na ľade

Sona: Nezabudnutelny zazitok Mrazik vo Zvolene skratka uzasne
Vladimir: Asi najvýstižnejšie by sa dalo napísať že to bolo úžasné a grandiózne. Špičkové korčuliarske výkony dokreslené perfektnými projekciami a krásnou hudbou ktoré vo vzájomnom spojení maximálne priblížili dej tejto známej vianočnej rozprávky. Myslím, že nebudem hovoriť len za seba, ale bola to špičková akcia, ktorá sa tak skoro vo Zvolene ale aj na Slovensku opakovať nebude.
Martina: dakujeme za nadherny zazitok!bolo to uzasne,vykony korculiarov,hudba,efekty….no nadhera!

Mrázik na ľade

A tí, ktorí ešte nemali možnosť vidieť toto predstavenie je tu možnosť si spraviť predčasné Vianoce ešte v týchto mestách 12.11. Žilina, 26.11. Košice, 17.12. Bratislava. Lístky sú ešte v predaji v sieti Ticketportal.sk

Mrazik

Zdroj: VAGABOOND s.r.o
Foto: Ján Števonka
Publikoval: Redakcia GREGI.NET