Mrázik na ľade: Ľadová revue sa vracia!

Rozprávka, bez ktorej si Vianoce už ani nevieme predstaviť. Známe postavy a dialógy doslova zľudoveli a ich obrovská popularita sa stala inšpiráciou k ich prepracovaniu do podoby rozprávkového muzikálu na ľade. Dej príbehu o pracovitej Nastenke, statočnom, ale samoľúbom Ivanovi a láske, ktorá si poradí so zlou macochou rovnako ako s mrazivým kúzlom palice mrazilky, je obohatený nádhernou hudbou a dych vyrážajúcimi krasokorčuliarskymi číslami.

Obrovská popularita tejto rozprávky bola inšpiráciou k jej znovuobnoveniu a tak ako v rokoch 1998-2000 opäť láka veľké množstvo ľudí. V tej dobe toto predstavenie videlo viac ako milión ľudí v Čechách a na Slovensku. Po dlhých viac ako desiatich rokoch sa muzikál Mrázik na ľade vracia na slovenské zimné štadióny s novými vizuálnymi efektmi v podobe videoprojekcie na ľade, vynovených kostýmov, masiek či hereckým obsadením.

To všetko prináša turné Mrázik na ľade, rozprávka sa vracia. Mnohí si tento muzikál spájajú ešte s názvom ľadová revue avšak v dnešnej podobe to je už muzikál. Hudbu zložil Boris Urbánek a Nikolaj Budaškin a je naspievaná českými slávikmi Karlom Gottom a Ivetou Bartošovou. Príbeh je narozprávaný Jiřinou Bohdalovou a to zaručuje nevšedný zážitok pre malých aj veľkých.

Momentálne prebiehajú posledné nácviky pred turné a už tento víkend 22.10. v ostravskej ČEZ Aréne bude prvé vystúpenie tohto jedinečného československého turné, ktoré okrem Zvolena, Žiliny, Bratislavy a Košíc navštívi aj Ostravu, Prahu, Brno a Hradec Králové. Rozprávka, ktorá jednoducho patrí k Vianociam príde k nám už:

5.11.2011      Zvolen, Zimný štadión
12.11.2011      Žilina, Zimný štadión
26.11.2011 Košice, Steel Aréna
17.12.2011 Bratislava, Zimný štadión O.Nepelu

Predpredaj lístkov v sieti Ticketportal.sk
Viac info: www.mraziknalade.sk

Mrazik

Zdroj: VAGABOOND s.r.o
Publikoval: Redakcia GREGI.NET