MORNA a IONS vyrážajú na jesenné mini turné, hosťovať budú OBLIGOD, HOLOTROPIC, či BESNA

Fanúšikovia progresívnej metalovej hudby v Čechách a na Slovensku si túto jeseň prídu na svoje aj vďaka domácej produkcii. MORNA z Novej Dubnice predvedú svoje rôznorodé kompozície siahajúce od uvoľnených rockových, či akustických momentov, po tie deathmetalové. Všetko s komplexnosťou a dôrazom na atmosféru, ktorá udrží pozornosť progových i neprogových fanúšikov. Sekundovať im budú IONS, kapela postavená okolo gitarového virtuóza Jakuba Tirča. Ich hlavným chlebíkom je djent, ale ten servírujú vo svojskom podaní, v ktorom nechýbajú odbočky do úplne iných vôd a náladové momenty. Svojskosť im dodáva aj špecifický vokál v podaní Tomáša „Shortyho“ Laga známeho zo Symbiosis, či Millhouse.

Súpiska kapiel na koncertoch bude variovať a spoločnosť im budú robiť ďalšie zaujímavé mená domácej scény ako OBLIGOD so svojou eklektickou prechádzkou zvukmi všetkého druhu v rámci moderného inštrumentálneho rocku, HOLOTROPIC, prinášajúci progresívny extrémny metal s nádychom orientálnych melódií, či dokonca BESNA, post-blackmetalisti a momentálne jedna z najaktívnejších slovenských kapiel podporujúca famózny tohtoročný album „Zverstvá“. Pražský line-up doplnia vynikajúci prog-crossoveroví Eight Minutes of Daylight a v Přerove zase moderní Cruel Company.

Táto kombinácia kapiel a žánrov je záruka, že každý večer bude plný zaujímavých momentov a nikto, kto má rád kvalitnú a modernú tvrdú hudbu, neostane sklamaný.

6.10. – Trnava, Zelený kríček (Besna, IONS, Holotropic) – https://fb.me/e/24ByC7UKa
7.10. – Bratislava, Randal Club (Morna, IONS, Holotropic) – https://fb.me/e/2b23ZQ5Mh
20.10. – Brno, Artbar (Morna, IONS, Obligod) – https://fb.me/e/3BDYTP7qh
21.10. – Praha, Chapeau Rouge (Morna, IONS, Eight Minutes of Daylight) – https://fb.me/e/24SnV4vIf
22.10. – Valašské Meziříčí, Bar Lira (Morna, IONS + support) – https://fb.me/e/2Iog06I8P
5.11. – Přerov, Restaurace Pivovar (Morna, IONS, Cruel Company) – https://fb.me/e/3xnIIdkdK

Zdroj: TS