Moov To Amsterdam: 17. marca v Nu Spirit clube!

V sobotu 17. marca sa v Nu Spirit Clube na akcii Moov uskutoční ďalší prieskum aktuálnej tanečnej hudby z európskych metropol. S DJ setmi sa predstavia dvaja producenti z Holandska, ktorí si na medzinárodnej beatovej scéne „udomácnili“ len nedávno.

Kramphaftovi sa minulý rok podarilo preraziť vďaka EP na Amsterdamskom Rwina records so zvukom niekde na pomedzí hip-hopu, juke a dubstepu, v Bratislave budeme okrem jeho vlastnej produkcie počuť tracky spriaznených duší ako Kuedo a Om Unit.

O mladom producentovi Jameszoo budeme ešte len počuť – jeho domovským vydavateľstvom je Kindred Spirits („Blue Note Amsterdamu“), kde sa jazz a soul spolčuje s hip-hopom a post-dilla beatmi. Koncom februára vyšlo jeho prvé EP, ktoré budeme mať v Nu Spirit Clube možnosť počuť medzi prvými.

Z neďalekého Olomouca príde Pauser, boogie/funk/soul crate digger a po DTonatovi ďalšia spojka z tamojšieho „wonky“ podhubia. Z Moravského Svätého Jána pochádza Jimmy Pé z netlabelu Gergaz, vďaka ktorému sa jeho tvorba dostáva aj do foldrov DJov z medzinárodnej beatovej scény.

Moov To Amsterdam
17. marec 2012, Nu Spirit Club
Kramphaft (NL), Jameszoo (NL), Pauser (CZ), Jimmy Pé (SK), Stratasoul (SK)
Visuals: TwoTwenty

Moov To AMS

Zdroj: Nu Spirit
Publikoval: Redakcia GREGI.NET