Moov – summer edition: 2. júla v Nu Spirit clube!

V sobotu 2. júla oslávime v Nu Spirit Clube na mimoriadnom letnom vydaní prvý rok existencie našej hip-hop/soul/beat série MOOV. Tento krát bude bez zamerania na konkrétne mesto (predchádzajúce vydania predstavili producentov a DJov z Viedne, Berlína a Londýna), ale s obsadením rovnako vyberaným. Ak chcete na našu oslavu vyhrať vstupenky, čítajte koniec správy.

S liveactom príde na MOOV „summer edition“ newyorčan Machinedrum, ktorý si za viac ako 10 rokov prešiel viacerými scénami a žánrami. Začínal s pomalšou elektronikou na labeli Merck, ale postupne sa presúval k hip-hopovým a tanečnejším variantám, blízkym producentom ako Dabrye a Neptunes. Neskoršie počiny ho spájajú s glasgowskými LuckyMe, neónovým zvukom pestovaným v okruhu Hudsona Mohawke a prácou so soulovými vokálmi. Každé nové EP posúva aj jeho schopnosť roztancovať klub, kombináciou takmer všetkého z 20-ročnej histórie tanečnej hudby. Od rave cez jungle, uk garage až k juke, všetko v euforickom podaní.

Moov flasa

Svoje nové EP Stray Cat a DJské schopnosti príde odprezentovať Abby Lee Tee z Linzu. Jeho pomalé beaty s hypnotickými slučkami síce odkazujú na minulosť hiphopu, ale necyklia sa v nostalgii a posúvajú ho ďalej. Nemecko-rakúsku kliku doplní Flo Alike z Bogaloo radioshow (poznáte z Beat Trippin), česko-slovenské talenty bude vlastnou Dilla-ne-Dilla produkciou reprezentovať Inphy z juhomoravských Boskovic. Všetko začne Stratasoul.

Ak chcete vyhrať vstup na akciu zadarmo a víno k tomu, môžete sa zúčastniť našej sútaže o najlepšiu letnú fotku, kde bude zachytaná naša nálepka (flyer). Nalep MOOV ako etiketu na fľašu vína a odfoť ju pod Slavínom, prelep otrhané plochy pred zmrzlinárňou v Rusovciach, alebo drevenou búdou pri Dráždiaku a pošli nám ju na moov32 (at) gmail.com, postni na Facebook (https://www.facebook.com/moov321), alebo Twitter (https://twitter.com/moov321). Nálepky hľadajte v Nu Spirit Clube, Bare a svojich obľúbených podnikoch.

MOOV „summer edition“
2.7.2011, Nu Spirit Club
Machinedrum (Planet Mu, US), Abby Lee Tee (Shash rec, AT), Flo’Alike (Bogaloo Crew, DE), Inphy (TyNikdy, CZ), Stratasoul (MOOV, SK)

Moov summer

Zdroj: NuSpirit
Publikvoval: Redakcia GREGI.NET