MOONFALL – Veľkolepý sci-fi film od majstra blockbustrov Rolanda Emmericha

Záhadná sila vytlačí Mesiac z obežnej dráhy okolo Zeme a pošle ho na kolízny kurz, aby ukončila život, taký ako ho poznáme.

Do dopadu zostávajú len dva týždne a svet je na pokrajiskazy. Ničivé záplavy, cunami, zemetrasenia a požiare sú len začiatok. Svet stojí na pokraji zničenia. Manažérka z NASAa bývalá astronautka Jo Fowlerová (Halle Berry) je alepresvedčená, že pozná kľúč k záchrane nás všetkých. Veria jej len dvaja ľudia a to kozmonaut Brian Harper (PatrickWilson) a konšpiračný teoretik KC Houseman (John Bradley).

Títo nepravdepodobní hrdinovia sa vydajú na svoju poslednú misiu do vesmíru a zanechávajú zasebou všetkých, ktorých milujú, len aby zistili, že náš mesiac nie je tým, čím sa zdá.

Herecké obsadenie akčného sci- fi filmu Moonfall je taktiežpôsobivé. V hlavných úlohách sa na záchrannú misiuvydávajú držiteľka Oscara Halle Berry (X-Men, John Wick 3, Ples príšer), Patrick Wilson (Aquaman, V zajatí démonov), John Bradley (Hra o tróny), Michael Peña (Ant-Man) , či Donald Sutherland (Hunger Games).

Premiéra: 3.2.2022
ORIGINÁLNY NÁZOV: MOONFALL
PRODUKCIA: USA/ Veľká Británia / Čína
FORMÁT: 2.35 : 1 (scope), Dolby digital 2D
JAZYKOVÁ VERZIA: originál české titulky
ŽÁNER: akčný/ sci- fi/ thriller
ZVUK: 5.1DOLBY ATMOS
MINUTÁŽ: 120 minút
PRÍSTUPNOSŤ: od 12 rokov
RÉŽIA: Roland Emmerich
SCENÁR: Roland Emmerich, Harald Kloser, Spenser Cohen
HRAJÚ: Halle Berry, Patrick Wilson, John Bradley, Michael Peňa, Donald Sutherland a ďalší.
WEB: http://www.magicbox.sk/databaza/moonfall/
TRAILER: https://www.youtube.com/watch?v=P6mhmGKN1_E

Zdroj: TS