MOMO A TINA V SPOLOČNEJ SKLADBE A EMOTÍVNOM FILMOVOM KLIPE  „ZLÁ AJ DOBRÁ SPRÁVA“.

Nový album „EXTRAS“ od MOMAje nabitý trackmi, ktoré stoja zato a samotný interpret svojim fanúšikom ordinuje každý druhý týždeň k jednotlivým skladbám kvalitný vizuál. Tentokrát na tretiu adventnú nedeľu vychádza emotívny videoklip na skladbu „ZLÁ AJ DOBRÁ SPRÁVA“ na feate s Tinou, ktorá celej skladbe dodala svojim hlasom zimomriavky.

Po videoklipe s Egom na skladbu „FAJN“ prichádza od MOMA ďalšia silná vec, ktorá nenechá chladným nikoho z nás, hlavne v tomto období. Skladba je postavená na príbehu dvoch ľudí, ktorí sa snažia v svojich ťažkých časoch stáť pri sebe, podporovať sa a posúvať svoje spoločné sny ďalej. O emóciami nabitý vizuál ku skladbe „ZLÁ AJ DOBRÁ SPRÁVA“ sa postaral filmový režisér Michal „Romeo“ Dvořak.

„Uvedomil som si v poslednej dobe, že chcem podporiť MOMA. Jeho nový album je fakt skvelý a zaslúži si k týmto skladbám kvalitné klipy s výpovednou hodnotou. Tak som mu zavolal, že mu chcem natočiť klip, dal mi vypočuť dve a ja som si vybral tú s Tinou. Stále som riešil, či je to pozitívne, či negatívne, tie emócie sú stále rozporuplné a výsledný „feeling“ je na samotnom divákovi. Chcel som spraviť kinematograficky vizuál, niečo ako krátky film, kde prebieha aj príbeh. Obehali sme si lokácie, ubytovne, predmestia či vlakovú stanicu a myslím, že výsledok sa nám podaril a vdýchli sme do tej skladby silné emócie prostredníctvom videoklipu“, opisuje režisér Romeo. O hudbu sa postaral producent Hoodini a režisérovi sekundoval na kamere Milan Szalay.  Skladba „ZLÁ AJ DOBRÁ SPRÁVA“ vzbudzuje nielen cez klip tematiku nádeje a pocitu nevzdávať sa, aj keď niekedy padneme alebo padáme na samotné dno. „V každom z nás je potenciál nato, aby sme znovu oživili svoju silu, ktorá nám je neustále k dispozícií. Sme to my, kto si musí dať druhú šancu a povedať životu ÁNO“, povzbudzuje prostredníctvom výpovednej myšlienky z klipu, Tina. MOMA najprv oslovila samotná speváčka a po ich spoločnej skladbe „Raj“ tak vznikla ďalšia hlboká vec.

„Keď sa mi ozvala, tak som mal akurát rozpísanú skladbu, kde mi hneď sadla, takže vo finále sme si povedali, žeby si tento track zaslúžil aj klip. Hneď nato sa mi ozval Romeo, a tak vznikol podľa nás skvelý klip, pripomínajúci krátky film“,uzatvára MOMO.

ALBUM „EXTRAS“: https://shop.rukahore.sk/momo/balik-cd-download-extras
AKTUÁLNÝ SINGEL: https://www.youtube.com/watch?v=wnBMfqhY62I
Momo: FB: https://www.facebook.com/MOMOakaRIVAL IG: https://www.instagram.com/momo_wlk
Tina: FB: https://www.facebook.com/TinaChill IG: https://www.instagram.com/tinaslovakia
IG RUKA HORE: https://www.instagram.com/rukahore/?hl=en

Zdroj: JANA TRELLOVÁ, PR RUKA HORE
Foto: IG MOMO