Misha: Dekáda 2002-2012!

Speváčka Misha tento rok oslavuje desať rokov od vydania jej debutovej platne. Toto výročie si pripomenie albumom hitov nazvaným DEKÁDA, ktorý vychádza v polovici mája. Misha takto bilancuje uplynulých desať rokov jej pôsobenia na scéne pop music.

Misha na Dekádu zaradila hity zo svojich štyroch štúdiových albumov ako napr. Náladu mi dvíhaš (album Colors In My Life), Dobrý pocit (album Misha), Spomalíme svet, Čiarky (album 13000krát), Budeme alright, Ako dlho sa to da? (album Ako nikdy predtým) a mnoho ďalších viď tracklist.

Na svoju výberovku v spolupráci so slovenským rapperom a producentom Opakom nahrala aj dve absolutné novinky – “Dávno preč” a “Dokonalý pár” a zaradila na ňu aj pieseň, ktorá vznikla pre baletné predstavenie SND “Anjeli nad mestom”.


„… za desať rokov toľko zážitkov, koncertov, stretnutí, prekvapení, štyri štúdiové albumy a polička plná sklenených trofejí… Tento album je poďakovanie vám, lebo bez vás by sa mi nič z toho nepodarilo…“, tak komentuje vydanie Dekády sama Misha.

Tracklist:
1/ Dokonalý pár
2/ Dávno preč
3/ Anjeli nad mestom
4/ Budeme alright
5/ Ako dlho sa to dá
6/ Krídla
7/ Afrodiziakum
8/ Čiarky
9/ 13000krát
10/ Spomalíme svet
11/ Stále
12/ Dobrý pocit
13/ Barbecue
14/ Náladu mi dvíhaš
15/ Druhá
16/ Naozajstné, dobré

Misha

Zdroj: EMI Slovak Republic
Publikoval: Redakcia GREGI.NET