MiraMundo – hudba, ktorá vás prenesie do slnečného Ria a ďalej.

Do Bratislavy sa vracia obľúbená skupina MiraMundo, ktorá so sebou prináša hudobné putovanie svetom od horúcej Brazílie cez temperamentné Španielsko až k jamajskému reggae. MiraMundo má na Slovensku oddaných fanúšikov a tentoraz prichádza s novinkami.

MiraMundo je spoločný brazílsko-španielsko-taliansko-mexický projekt. V rámci svojho aktuálneho turné sa opäť zastavia aj v hlavnom meste Slovenska. Brazílsky kapelník, gitarista a autor väčšiny skladieb Luiz Murá tentoraz prichádza s novinkami z pripravovaného albumu a  s inovovaným zvukom a zložením kapely MiraMundo.

Posilnená bude hlavne „brazílska zložka“ kapely, konkrétne o novú speváčku a perkusionistku Jabu Morales. Fanúšikovia, ktorí majú radi práve túto stránku kapely, sa môžu tešiť na viac brazílskej samby a bossanovy. Personálne zmeny v kapele výrazne posilnili rytmickú a spevácku zložku, pretože okrem Jabu pribudla aj Marina Curbelo, španielska perkusionistka a tiež speváčka. Celkový zvuk kapely tak získal na väčšej pestrosti.

To, čo sa nezmenilo, je podmanivý mix, ktorý kapela ponúka. MiraMundo je stále charakteristické kozmopolitnou hudbou, ktorá mieša rôzne štýly od bossa novy cez hudbu mexických mariachis až po reggae. Koncert tejto kapely je vždy zážitok plný energie, skvelej hudby aj uvoľnenej interakcie medzi hudobníkmi a divákmi.

Kto si chce vychutnať príjemnú súčasnú world music má šancu uvidieť MiraMundo v pondelok 6. mája o 19.00 h v DK Zrkadlový háj. Vstupenky budú k dispozícii v predpredaji a v pokladni DK na Rovniankovej ulici.

Podujatie je pripravené v spolupráci AMITY a KZP. Z verejných zdrojov podporil Fond na podporu umenia.

6. máj 2019, 19:00
DK Zrkadlový háj, Rovniankova 3, Vstupné: 8 EUR
Vstupenky Ticketportal
https://www.facebook.com/events/314786765862825/

TS: PR WOMUSK