Mikuláš Hrbáček v debutovém singlu: Smutné období a rozchod s dívkou.

Není to tak dávno, co mladý zpěvák Mikuláš Hrbáček opustil soutěž SuperStar. V hudební kariéře však pokračuje směle dál. A že se mu to daří! Na kontě má už spolupráci se skupinou Slza, která ho oslovila k remaku jejich slavného hitu Holomráz, a v těchto dnech vydává svůj první singl Miss You. Skladba vznikla v období, kdy Mikuláš po jeho rozchodu s dívkou přemýšlel o životě a necítil se zrovna nejlépe. 

„Byly dny, kdy mi nebylo veselo. Člověk se cítí osamělý, nemůže spát, nechutná mu jídlo,“ zpovídá se ze svých citů teprve sedmnáctiletý zpěvák z Ostravy. „Píseň jsem napsal těsně po mé účasti v SuperStar. Jedinou zbraní, jak se se ztracenou láskou vypořádat, bylo se z ní vyzpívat,“ dodává. Umí si však z celé situace udělat i legraci: „Vše není až tak černé, musel jsem si text trochu upravit, aby vyzněl dobře v refrénech v angličtině. Rozhodně bez té dotyčné dokážu žít. Podívejte sami, usmívám se, užívám života a ve finále mě ten rozchod vlastně nakopl dopředu,“ uzavírá Mikuláš.

Zpěvák nezahálí a pracuje na další své hudbě a koncertech. Nabídek má opravdu spoustu, 29. srpna chystá v ostravském klubu Garage křest singlu a během zimy chystá dokonce vánoční miniturné. Dočkáme se tedy toho, že městem „bude chodit Mikuláš“.

Zdroj: Milan Papežík