Mighty Sounds vol. 16 proběhne až v roce 2021.

Pořadatelé festivalu s velkou lítostí oznamují, že vzhledem k opatřením kvůli šíření onemocnění COVID-19 se v roce 2020 Mighty Sounds neuskuteční. 16. ročník festivalu bude přesunut na červenec 2021. Všechny prodané vstupenky a vouchery do kempů a na parkoviště zůstávají pro rok 2021 v platnosti. Nové datum bude zveřejněno v následujících dnech, v tuto chvíli už je většina kapel z letošního line-upu potvrzena i pro rok 2021.

Organizátoři apelují na návštěvníky, kteří už si pořídili vstupenku, aby si ji nechali a nepožadovali po pořadatelích vrácení peněz. Podpora fanoušků je v tuto chvíli klíčová, pomůže festivalu překonat tuto kritickou chvíli, ve které již vynaložili nemalé prostředky na zálohy kapelám, na propagaci, nájmy, daňové odvody a řadu dalšího právě z peněz získaných předprodejem.

 

Ten na 16. ročník pokračuje, vstupenky zůstávají nadále v prodeji a budou platné i v novém termínu v roce 2021. Festival je možné podpořit také koupí trika ve speciální edici pro rok 2020 na https://www.mightyshop.cz/, případně i nějakou další částkou zde: https://www.mightysounds.cz/akce/dar/ .

Více informací o přesunu lze nalézt na www.mightysounds.cz

Zdroj: TS