Mighty Sounds čaká skúčka ľadom a ohňom!

Desátý ročník legendárního žánrového festivalu Mighty Sounds přináší letos od 11. do 13. července žhavé novinky. Kromě nadupaného programu plného zvučných jmen (Dropkick Murphys, Everlast, 7 seconds, Irie Révoltés, Madball, Sto zvířat, The Slackers, Nekromantix, Gorilla a mnoha dalších) vyroste na letišti Čápův Dvůr v Táboře letos zbrusu nový ICE&FIRE stan s hudební stage pro 5.000 lidí.

Název stage, stejně jako adrenalinový program vICE&FIREzone jsou ve znamení nového drinku ICE&FIRE. V modrooranžové lahvi spolu soupeří dva kontrastní živly – mrazivá síla ledu a žhavý oheň. ICE&FIRE je tu pro všechny, kdo mají rádi akci, výzvy a nečekané zážitky. Jeden takový je rozhodně čeká v každém doušku spojujícím ledovou a pálivou chuť.

FBLB (1)

Co se týká hudebních zážitků, ani o ty na ICE&FIRE stage rozhodně nebude nouze. Vystoupí zde např. Being as an ocean, 7 seconds, Jesse James, Everlast, Vladimir 518 a spousta dalších.

ICE&FIRE přináší letos na festival Mighty Sounds ale také spoustu nové zábavy. Na ploše cca 900 m2 budou mít všichni návštěvníci festivalu možnost osvěžit se u barů a samozřejmě ochutnat nový drink protichůdných živlů. Skutečným adrenalinovým centremde pak ICE&FIRE ZONE umístěná hned vedle ICE&FIRE stage, kde si všichni příchozí budou moct dokázat, že jsou živly. Čekají tu hry Dance Dance Revolution a Guitar Hero a nabídne se i možnost zapálit gigantický „ICE&FIRE Billboard“, který má už za sebou úspěšné představení na pražské Náplavce.

BECH-015RM

Přijďte i vy pocítit sílu živlů za zvuku punku, punkrocku, rock’n’rollu, hardcore, reggae, ska, rockabilly a dalších hudebních žánrů!

Sledujte:
www.iceandfire.cz
https://www.facebook.com/iceandfire.cz
https://twitter.com/IceAndFireCZ

Basic CMYK

Zdroj: Mighty Sounds