Mighty Sounds 2011: Už tento víkend!

V Praze dne 11. července 2011 – Festival Mighty Sounds probìhne už tento víkend, tedy od 15. do 17. července 2011. Tato akce, která se koná letos již posedmé, se tentokrát pyšní opravdu nabitým programem. Nabízí unikátní příležitost vidìt a slyšet prùkopníky žánrù, kterým se už tradičnì vìnuje, tedy ska, punku, reggae a dalších.

Nejvìtší festival svého druhu ve střední Evropì přizval americké Anti-Flag, známé pro svou kritiku politiky USA a bojující za lidská práva. Do line-upu festivalu se zařadí vedle svých krajanù Pennywise, kteří ve své tvorbì dokonale pojí energii a melodičnost. Z Jamajky byly ohlášeny legendy žánru ska, The Skatalites. Ti festival dorazí i s u nás velmi oblíbenou Doreen Shaffer. Dalšími velkými jmény jsou bezesporu Israel Vibration (JAM) či Anthony B (JAM).

Mighty Sounds

Kromì velkého počtu zahraničních kapel Mighty Sounds tradičnì nabízí to nejlepší z české ska, punkové a rock´n´rollové scény a jeho součástí je také vyčerpávající sada DJských setù nejen ve zmínìných žánrech.

Kromì už potvrzených kapel, které jsou k nalezení na stránkách www.mightysounds.cz , bude na festivalu opìt připraven opravdu výjimečnì pestrý doprovodný program. Už tradičnì vystoupí celá řada neotřelých divadelních souborù v divadelním stanu (letos například improvizační parta Vosto5) a letošní ročník má v nabídce také originální workshopy nebo turnaj v nohejbalu a fotbalu.

Všechny informace naleznete na stránkách festivalu, stejnì jako informace o předprodeji. Do 14. července 2011 lze lístky koupit za 890,- Kč v sítích Ticketpro, Ticketstream, Ticketportal a Eventim.

MIGHTY SOUNDS vol. 7
15. – 17. července 2011
Tábor, letištì Čápùv Dvùr
https://mightysounds.cz/
https://www.facebook.com/mightysounds

Mighty Sounds

Zdroj: Mighty Sounds
Publikoval: Redakcia GREGI.NET