MICHAL DAVID vydal album Moje zapomenuté ploužáky a pridal aj niekoľko vianočných piesní.

Spevák, skladateľ a hudobník Michal David vydal album Moje zapomenuté ploužáky. Ako bonus naň zaradil aj niekoľko vianočných piesní.

Michal David zostavil album zo svojich obľúbených piesní, ku ktorým má blízky vzťah a ktoré neprávom zostali v tieni jeho veľkých hitov. Pridal k nim niekoľko vianočných skladieb, medzi ktorými sú aj dva duety – s Magdou Malou a Filipom Antoniom. Ako singel pre adventné obdobie vysiela do éteru pieseň Čas Vánoc.

„Původně jsem chtěl vydat vlastně jen album s vánočními písněmi a mělo se jmenovat Michal David – Vánoční. Ale pak mi moji fanoušci začali psát o písně, které nějak zapadly, a tak jsem se rozhodl připravit výběr těch šestnácti ploužáků, které se dlouho, nebo třeba vůbec nehrály v rádiích. Jsou to písně z mých alb z let 1980 až 2002. Přiřadil jsem k nim ještě takovou svoji srdcovku, píseň od skupiny ToTo, jako speciální bonus, coby poslední píseň na albu. Jmenuje se Záhadná a českým textem ji obdařil Richard Bergman. Všechny písně jsem znovu natočil a nazpíval letos v září a říjnu,“ doplňuje k vydaniu svojho  nového albumu Michal David.

https://www.michaldavid.cz/
https://www.facebook.com/michaldavidofficial/posts/3453169464790878
https://www.instagram.com/michal_david_oficialni/

Zdroj: TS
Foto: Jakub Ludvík