Michaella vyčíta Petrovi Bendemu málo pozornosti!

Michaella a Petr Bende sa rozhodli zatriasť hranicami. Medzi ženou a mužom. Ich spoločný duet pod názvom Hranice, ktorý produkoval Vlado „Randy“ Gnepa a text napísal Jozef Husovský, prináša príbeh dvoch ľudí túžiacich po vzťahu s čistým stolom a zároveň prežívanom na plný plyn.

Petr Bende sa na spoluprácu so slovenskou speváčkou tešil, pretože vďaka otcovi má korene práve na Slovensku a ako priznal, stále sa cíti byť Čechoslovákom. Neznámy mu nebol ani Prešov, kde sa skladba v Studio 7 Recording nahrávala a kde už v minulosti viackrát vystupoval. „Keď som si prvýkrát vypočul nahrávku, páčil sa mi nápad a sound, ktorý do nej známy slovenský producent Randy vložil. Pre mňa sa celá skladba nesie v inom duchu, než na čo som zvyknutý z mojej tvorby, preto som túto novú skúsenosť privítal a verím, že rovnako pozitívne bude pôsobiť pieseň aj na ľudí,“ uviedol Petr Bende.

MP4

Keďže Vlado „Randy“ Gnepa je Michaelliným dvorným producentom, od prvého tónu vedela, že aj v tomto prípade nájdu spoločnú reč okamžite. Rovnako si pri nahrávaní sadli spolu s Petrom Bendem, a tak sa pobyt v štúdiu premenil na veľmi príjemnú udalosť. „Petr výborne spieva, to ma na ňom zaujalo ako prvé. Okrem toho, veľmi rada spolupracujem s hudobníkmi, ktorí sa za skladbu dokážu postaviť a sú ochotní niečo pre ňu urobiť, preto bola pre mňa spolupráca s ním zážitkom,“ dodala Michaella.

Obidvaja speváci sa rýchlo stotožnili aj s textom z dielne Jozefa Husovského, ktorý poeticky poukázal na polaritu medzi mužským a ženským svetom. Michaella a Petr Bende sa na popovej vlne preženú hádkou, výčitkami, aby predsa len našli hranice vlastného sveta, kde harmonicky dokážu fungovať vedľa seba. „Rozhovor medzi mužom a ženou je ľahkým sústom, preto som rád, že text má, odkrývajúc duše dvoch ľudí, aj vnútorné posolstvo,“ pochválil text P. Bende.

MK4

Michaella vo svojich skladbách už viackrát preukázala vášnivú a ohnivú povahu, vďaka ktorej si dokáže rázne dupnúť, ak je v hre jej šťastie. „Veď život je o tom, že nie vždy všetko klapne ideálne. My ženy sme krehké bytosti, potrebujeme romantiku, byť dobíjané, alebo udobrované po scénach z talianskych vzťahov… Páči sa mi, že táto pieseň nie je o gýčovom vyznaní lásky,“ dodala Michaella.

Zdroj: Imrich Makó, PR a produkčný manažér / GRAND STUDIO, s.r.o.
Foto: Jano Štovka
Publikoval: Redakcia GREGI.NET