METROCLUB Šaľa: Víkendové menu!

Po letnej odmlke, počas ktorej Metro opäť omladlo do novej sezóny, sa hlásime o miesto vo Vašich party-kalenároch! Cez víkend ponúkame pestré party menu, ale aj netradičný electropopový koncert s house a progressive príchuťou.

Už dnes sa môžu tešiť vyznávači tej rýchlejšej a dynamickejšej podoby techna na vskutku ojedinelú akciu.  Tak ako minulý rok, aj tento bude prvý septembrový piatok patriť osôbke, ktorá je v Metroclube ako doma a ktorá sa postará o hudobnú existenciu počas celej noci. Nehovorím o nikom inom, ako o pionierovi slovenského hardtechna, majiteľovi klubu dj TRONICovi.

Určite môžeme očakávať aj overené ale aj prekvapujúce posily za djským stolom, no už tradične si ich necháme pre seba. Vstup na akciu TRONIC-all-night-LONG je voľný po celú noc.

Sobota bude patriť netradičnému electro-synth-popovému koncertu pána menom MICHAEL SZATMARY, ktorý si prinesie aj šarmantnú vocalistku BRIGITU. Keď sa Vám zdá to meno akosi známe, nemýlite sa!

Moderátor TV Markíza, milovník elektronickej hudby, predskokan kapely Erasure, vydavateľ magazínu DELET sa predvedie o 22.hodine šalianskemu publiku už túto sobotu 8.9.2012.

O warm-up či after-party sa postará taktiež vydavateľ a dj v jednej osobe-  DRAHOSH. Známa to postava nášho undergroundu, o ktorej sa netreba asi rozpisovať…  Koncert sa uskutoční v rámci Festivalu židovskej kultúry Šaľa 2012 a vstup naň bude 2 eurá!

Ak ste si z našej ponuky vybrali, tešime sa na Vašu návštevu! Ak nie, nevadííí…

Zdroj: Metroclub