Metalová stálica In Flames rozpáli Bratislavu!

Popredná švédska metalová kapela In Flames zavíta v rámci svojho veľkého európskeho turné aj do bratislavského MMC, a to v sobotu 23. mája 2020. Lístky na koncert si môžete zakúpiť od 24. januára 2020 od 11:00 exkluzívne cez stocheck.

Kapela oslavuje aktuálne na hudobnej scéne 30 rokov, počas ktorých ich melodický death metal získal jedinečný výraz. Tento proces vývoja môžeme počuť až v trinástich albumoch. Ich ostatný album z minulého roka, “I, The Mask”, nahrali v LA s producentom nominovaným aj na Grammy, Howardom Bensonom. V Rakúsku, Švédsku a aj v Amerike sa album umiestnil na prvom mieste, v Nemecku obsadil druhé miesto medzi najlepšími rockovými a metalovými albumami.

„Môže to znieť ako klišé, ale je to pravda. Potrebujeme, aby bola hudba pre nás rovnako zaujímavá ako pre našich fanúšikov, pretože to pre nás nikdy nebolo len prácou, je to spôsob života, žiť podľa hesla “In Flames we trust” vysvetľuje Björn Gelotte, gitarista. In Flames si tak získalo širokú škálu fanúšikov, ku ktorým sa kapela prihovára ako k “Jesterheads”.

Na pódiu sa stretli aj s velikánmi ako Judas Priest, Avenged Sevenfold, Five Finger Death Punch, či Disturbed, s ktorými prebrázdili svet počas spoločných turné. Tento rok začínajú koncertmi v Rusku a Austrálii, následne pokračujú Európou.

Vstupenky na bratislavský koncert stoja 33. Na predaj bude aj limitovaný počet vstupeniek Meet and Greet v hodnote 119,90.

Vstupenky: https://listocheck.sk/detail/in-flames

Zdroj: TS