Metallica vydáva ojedinelý filmový soundtrack!

Ak niekto patrí medzi heavy metalové legendy, je to jednoznačne americká kapela Metallica. Deväť štúdiových albumov, niekoľko live verzii a kompilácií, ale predovšetkým milióny predaných albumov a stovky beznádejne vypredaných koncertov. To všetko je štvorčlenna kapela zo San Francisca, ktorá sa teraz konečne opäť vracia späť na výslnie.

V týchto dňoch vstupuje do amerických kín nový filmový trhák “Metallica: Through The Never“,ktorý je kombináciou koncertného a hraného snímku. Všetko sa točí okolo mladého Tripa, ktorý počas jedného koncertu skupiny Metallica dostane dôležitú úlohu. Napínavý dej nového 3D filmu tak láka nielen na skvelé akčné situácie, ale aj na tie najväčie hity úspešnej americkej kapely počas jej ojedinelej koncertnej show. Ako každý poriadny filmový trhák, aj tento má svoj oficiály soundtrack.

METALLICA_Photo_ThroughSM

V piatok (tj. zajtra) sa v obchodoch objaví 2CD-čkový komplet nazvaný podľa filmu – “Through The Never“. Na ňom sa fanúšikovia dočkajú tých najznámejších hitov kapely Metallica, ktoré im sú servírované v unikátnych a neuveriteľne nadupaných živých verziách. Fanúšikovia sa môžu tešiť na live podanie takýchto legendárnych hitov jako “Enter Sandman“, “The Memory Remains“, “One“, “Master Of Puppets“ alebo “Nothing Else Matters“.

Album “Through The Never“ so šesnástimi pesničkami jasne potvrdzuje, že Metallica patrí k tým niekolým vyvoleným kapelám, ktoré znejú naživo tak dobře, či možno ešte lepšie, než na albumoch. Nenechajte si túto šancu ujsť a nechajte sa vtiahnuť do jedinečnej koncertnej atmosféry úžasného heavy metalového koncertu

Metallica prichádza so soundrackom k novému filmu, kde sami členovia kapely hrajú aj hlavné úlohy!

https://www.metallica.com
https://www.facebook.com/Metallica

Cover_ThroughTheNever

Zdroj: Universal Music s.r.o.