Melodický drum&bass z Bristolu mieri do Bratislavy!

Po lete prichádza späť do klubov aj noc spojená s drum&bassovou show Rádia_FM. Na ďalšom pokračovaní SIGNAll_FM NIGHT v Bratislave sa v októbri predstaví originálny projekt z anglického Bristolu – The Insiders!

Ak je vám po chuti melodický soulful drum&bass, deepovejší sound, ale aj veselý liquidfunk, v piatok 12.10. by ste v KC Dunaj rozhodne nemali chýbať.

Ben Soundscape z The Insiders (UK)

Sériu premiérových vystúpení zaujímavých umelcov na Slovensku neprerušíme ani tentokrát. Po ľuďoch ako Phil Tangent, Sam KDC, Triad, Es.Tereo, či Emma G privítame na októbrovej SIGNAll_FMNIGHT producenta, dja, promotéra, majiteľa značky Intrigue Music a polovicu projektu The Insiders z anglického Bristolu. Reč je o Benovi Payne, známemu ako Ben Soundscape.

Naším cieľom je predstaviť vám zaujímavý drum&bass, ktorému veríme a napĺňa nás tak, ako mnohých fanúšikov po celom svete. Nečakajte mainstreamový sound hraničiaci s pop-music, ani temné tvrdé beaty. Tentokrát si na svoje prídu najmä prívrženci melodickéhou soulful drum&bassu, ktorý The Insiders reprezentujú. Navyše – Ben nie je vo svete hudby žiadnym nováčikom, ale ostrieľaným producentom. Jeho label oslávil tento rok 9. narodeniny a jeho sety počúvajú pravidelne ľudia na viacerých kontinentoch. Po svojom americkom tour sa vracia späť do Európy, aby aj na Slovensku predstavil zvuk Intrigue Music.

Jay Rome (AT)

Na príjemnej soulful vlne vás zvezie aj ďalší zahraničný hosť, ktorým bude JayRome z Rakúska. Viac ako 15 rokov djingu, vlastná show na známom drum&bassovom rádiu Bassdrive plná výbornej selekcie, produkcia príjemných trackov a dlhoročná starostlivosť o jeho label BluSaphir – to všetko boli dôvody nášho pozvania, ktoré s radosťou prijal.

Tešíme sa, že svoju krásnu hudbu príde zahraľ aj slovenský producent Smote, ktorý v tichosti žne úspechy na značkách ako Good Looking, či Innerground a za mixpult sa postaví aj zástupca Drumatique crew – Svetlux. Lineup štandardne doplní Lixx, ktorému sa nedávno podarilo vyhrať prvé miesto v djskej súťaži na prestížnom drum&bassovom festivale SUNANDBASS na Sardínii. Kompletné info o akcii nájdete priebežne na www.signallfm.sk/night.

SIGNAll_FM NIGHT
12. októbra 2012
KC Dunaj, Bratislava
Event: https://www.facebook.com/events/532743616752738/
www.signallfm.sk/night
www
.kcdunaj.sk
www
.radiofm.sk

Zdroj: Signal_FM