Mejdan týdne – Let It Roll warm-up w/ Calyx & Teebee.

Oficiální pražský warm up na zimní Let It Roll proběhne 9. prosince v pražském klubu Storm a headlinerem nebude nikdo jiný, než světoznámé duo CALYX & TEEBEE, zástupci labelu RAM! Ve Stormu byla také nedávno upgradována vzduchotechnika a vizualizace, takže si můžete mejdan užít naplno!

LINE UP
CALYX & TEEBEE / RAM Records, UK / 
NO MONEY
SUKI
TWISTED:MINDS
HELLSMITH
ARRA
DOUBLE YOU
BECKER

◥ START 21:00 | END 06:00 ◤

VSTUPENKY / TICKETS
Předprodej: https://storm-club.cz/calyx-teebee_tickets
Na místě: 300 Kč
Více informací naleznete na Facebook události

——————————————————————————————————————————————-

Londýňané Larry Cons a Torgeir Byrknes (původem z Norska) aka Calyx and Teebee jsou pro fanoušky drum & bassu synonymem kvalitní hudby. Jejich první spolupráce se objevila roku 2004, ale historie jejich přátelství spadá do let 1998, kdy byli seznámeni jako label-mates legendárního Moving Shadow labelu. Když se rozhodli, že nastal čas společné tvorby, přišli se svými prvními tracky „Follow The Leader“ a „Cyclon“, které byly v hudebním světě vysoce uznávané“.  Roku 2006 vydali další stěžejní tracky „The Quest“ a „The Shape Of Things To Come“. Poté, působíc oficiálně jako duo, vydali LP „Anatomy“, které se ukázalo být jedním z nejvíce očekávaných alb a které získalo masivní podporu velkých hráčů dnb scény. Od tvorby alba „All Or Nothing“ roku 2012 hrají exkluzivně pod Ram Records a dočkali se laviny ocenění na nejrespektovanějším slavnostním předávání cen dnb: The Drum&Bass Arena Awards a dostali se též do užšího výběru v BBC Radio1’s Top 5 best Essential Mixes of 2012.

Pod aliasem No Money se skrývá ostravské drum & bassové duo C.phone a Limitedd, které pravidelně sbírá ocenění v různých kategoriích ankety Czech DNB Awards (Producenti roku, Track roku). No Money přišli s charakteristickým zvukem ovlivněným neurofunkem a zároveň čerpajícím z toho nejlepšího z dalších drum & bassových stylů, spojujícím nekompromisní rebelství s precizně odměřenými basy i beaty. Kouzlu No Money podlehli producenti a DJs po celém světě a jejich tracky rotují v setech takových projektů, jako jsou Ed Rush, State of Mind, Axiom, Audio a mnoho dalších. 

Micros a Pe:te aka Twisted:Minds se poprvé potkali před 5 lety, kdy spolu začali pilovat DJing, pořádat malé party a prohlubovat zalíbení v drum&bassu. Po letech solo hraní, moderování vlastních radio show a proseděných hodinách ve studiu, ale našli cestu ke společnému B2B. Jejich zvuk a mixy jsou stále žádanější, ve svých setech rádi proplouvají všemi žánry Drum & Bassu, takže od nich můžete slyšet deepové polohy, Techstep a Neurofunk, ale i mainstreamové fláky a melodické liquidy. Zkrátka energické sety plné přesných mixů, které rozjedou každý mejdan.

Další legenda této stage je samotný DJ Suki, který zlomeniny hraje přes 10 let. To vše doplněno skvělým tuzemským supportem – DJ, promotér a pořadatel Gangster Trippin z Českých Budějovic – Hellsmith, od kterého můžete čekat všechny polohy dnb od inteligent dnb, funky house, deep house až po minimal; DJ Arra; duo YACOOB & DEAN aka Double You a v neposlední řadě plzeňský DJ Becker.

calyxteebee_flyer

Zdroj: Storm club