Mega Party pritiahla do Trenčína viac ako 800 ľudí …

Ektor & DJ Wich, Strapo & Spino, Maxim & KMH, DJ Lucky Boy a Dj Hrom, tak toto všetko pritiahlo do Trenčianskeho PIANO CLUBu v utorok 30.4. viac ako 800 ľudí…

Akciu svojím setom otvoril DJ Hrom, ktorý je členom KMH, po ňom nasledoval DJ Lucky Boy a po nich sa pred už napoly zaplneným PIANOM predviedol čoraz známejší MAXIM, ktorého slová jasne dokazujú ako to asi vyzeralo: „Bolo to MEGA, presne toto nám dodáva silu písať a nahrávať ďalej, dnes tu je strašne veľa ľudí, ktorí sa prišli pozrieť na Strapa alebo Ektora a my sme radi, že sme im čo to mohli ukázať aj my a už sa tešíme na ďalšiu MEGA PARTY“.

Po ich vystúpení nasledovalo breakdancové vystúpenie Džonyho Minárika, ktoré malo veľmi vysokú úroveň no a po ňom už nasledovali vystúpenia Strapa & Spina a po nich Ektora & DJ Wicha, pri ktorých už bolo trenčianske PIANO takmer úplne zaplnené. Celú akciu, svojím setom dohral DJ Lucky Boy a poslední ľudia ešte stáli na parkete o 4:30 ráno.

Ľudia sa skvelo bavili a preto to stále dokazuje, že akcie ktoré poriada MAGIC events Team, sú jednoducho MAGIC! Foto toreport z akcie Vám priniesol Jerry Stráňavský a o after movie sa zase potaral 15 ročný talent za foťákom Šimon Snopek, utvoriť si na to vlastný názor a pozrieť after movie si môžete tu:

https://youtu.be/eBg5_DyIMWo

Chceli by sme sa poďakovať mestu Trančín, Piano Clubu, sponzorom, vystupujúcim ale aj celému organizačnému tímu za podporu, bez ktorej by to jednoducho nešlo a tešíme sa na ďalšie akcie, ktoré sa budú môcť aj vďaka ich podpore uskutočniť.

Už v priebehu tohto týždňa sa môžete tešiť na článok, ktorý Vám viac priblíži MEGA PARTY 2, ktorá bude v trenčianskom PIANO CLUBe, 1.6. a vystúpia na nej také mená ako RYTMUS, DELIK a EL NINO a to všetko za bezkonkurenčný vstup 5e!!!

MEGA PARTY 2 on FB: https://www.facebook.com/events/139970096191084/?fref=ts
MAGIC events Team: https://www.facebook.com/MagicEventsTeam?fref=ts

Zdroj: Mega party