MEGA M S RYTMUSOM RAPUJÚ O TOM, AKO MAKALI KEDYSI V NOVINKE „BEZ SLOV“!

Dlho očakávaný videoklip je konečne tu! Mega M teasoval novinku už niekoľko týždňov, ale až teraz uzrela svetlo sveta. Na spoluprácu si opäť zavolal Rytmusa a skúšajú to opäť, tentokrát v novinke „Bez Slov“. Song vyšiel túto nedeľu spolu aj s videoklipom, o ktorý sa postaral tím Rouse Media a okamžite sa za 24 hodín dostal do trendov, kde je aktuálne na 4 mieste a blíži sa k hranici 100 000 vzhliadnutí. Už len tieto čísla potvrdzujú, že ide o hudobnú kvalitu.  

„Nechcem sa vrátiť na dno, počítať každý jeden cent. Bro, nemotivuje ma chudoba, preč s ňou.  Šancí je tu dosť, nemôžeš žiť bez vízie, bez snov, ja som typ, ktorý zamakal aj bez slov.“

Mega M vydal počas svojej doterajšej hudobnej kariéry štyri albumy, pričom na troch z nich hosťoval Rytmus. Konkrétne šlo o songy Tak Jak Má ByťAventador a na poslednom projekte Špekulant aj skladba Zombie. Dokonca ich spojila aj mixtape verzia songu Walk, v ktorom rapovali do beatu známej skladby od rapera Young M.A. To však ešte nie je všetko, pretože sa v decembri 2017 rozhodli spojiť rap a MMA prostredníctvom songu Attila. Chalani si k sebe vtedy zobrali aj P.A.T.-ho, ktorý song produkoval a posunuli ho zápasníkovi Attilovi Véghovi ako nástupný song do ringu.

Instagram:
https://www.instagram.com/mega_m_official/
https://www.instagram.com/rytmusking/

Ruka Hore už vyše deväť rokov vytvára platformu pre všetkých interpretov, ktorí svoju hudbu prinášajú svojim fanúšikom na kvalitnom nosiči. Okrem pravidelného suportu pre umelcov im zastrešuje aj vlastný merch a digitálne streamovacie služby.

https://www.instagram.com/rukahore/
https://shop.rukahore.sk/  

Zdroj: PR/BRAND MANAŽÉR JANA TRELLOVÁ
Foto cover: Mega M