Meet the Hip Hop beat vol. 1 with Layla!

Koniec klubovej sezóny v multižánrovom klube UHU na Šafárikovom námestí v Bratislave oslávime vo veľkom štýle na dvoch stejdžoch a koncertom, na ktorom vystúpi LAYLA so svojou kapelou.

Okrem toho budú hudobne supportovať BILLY HOLLYWOOD, Djane LALA, predstavia sa tanečníčky z HIP HOP FAKULTY a celý večer odmoderuje Dominika Dadíková z rádia Europa 2.

LAYLA, vlastným menom Kristína Tranová, sa na slovenskej hudobnej scéne ukazuje stále viac, o čom svedčí aj jej čerstvo vydaný debutový album „LST“ (Laylasystem). Doteraz spolupracovala s menami ako Separ, Majk Spirit, Mišo Biely, Jay Diesel, Rakby, Adiss, Suvereno. V archíve má už 4 videoklipy a viac ako 4 000 000 vzhliadnutí. Po minulotýždňovom koncerte na festivale „Hip Hop žije“ na bratislavských Zlatých Pieskoch sa tentokrát predstaví v undergroundovej atmosfére UHU klubu spolu s kapelou LaylaBand v zostave Marián Jaslovský /saxofón/, Matúš Kľúčik /gitara/, Matej Mikloš /klávesy/, Milan Hlinka /bicie/, Radka Rostoková /basgitara/, ktorí sa hudobne podieľajú aj na niekoľkých skladbách z jej debutového albumu.

Viac o Layle nájdeš na www.laylaworld.com, alebo na jej facebook fanpage. www.facebook.com/laylask

Pred aj po koncerte sa môžete tešiť na „real hip hop beats“ v podaní Djane LALA, dvornej djky speváčky Tiny. Po nej celú party až do rána bude kontrolovať Laylin producent BILLY HOLLYWOOD, známy predovšetkým spoluprácou s Majkom Spiritom a H16. Atmosféru v klube doplní na mikrofóne skvelá DOMINIKA DADÍKOVÁ z Europy 2. Parket roztancujú sexi tanečníčky z HIP HOP FAKULTY Johnnyho Perfekta a Lady Mel. Tiež ťa čaká tombola a súťaž o vecné ceny!

MEET THE HIP HOP BEAT vol.1 s nami už tento piatok večer!

Najčerstvejšie info k piatkovej party a súťaž o voľné vstupy nájdeš na našej facebook udalosti. https://www.facebook.com/events/661161737295516/?fref=ts

layla web

Zdroj: UHU klub