Medzinárodný projekt POETRY IN TELEGRAMS v druhej fáze.

POETRY IN TELEGRAMS vydávajú v novembri 2015, iba necelý rok po debute, svoje druhé CD s názvom The Phases. V úlohe hosťujúceho hudobníka sa tento raz predstavil Paul Antonio Ortiz (UK), známy multiinštrumentalista a hlava kapely Chimp Spanner.

Poetry_photo_TP

Na EP sa okrem nových piesní nachádza aj video/singel Miracles, ktorý mal premiéru toto leto. Viac informácií nájdete na oficiálnej webovej stránke www.poetryintelegrams.com a na www.facebook.com/poetryintelegrams, kde vám po „lajknutí“ neuniknú žiadne novinky.

Za medzinárodným rockovým projektom POETRY IN TELEGRAMS stojí slovenský hudobník a textár Johny Štefeček. Hosťom na pozitívne prijatom debute Songs for Desperate Lovers (2014) bol slávny bubeník Thomas Lang (AUT/USA). Na aktuálnom, druhom CD hosťuje Paul Antonio Ortiz (UK), o ktorom Misha Mansoor, guru djentovej scény, prehlásil: „Nevravím to o mnohých ľuďoch, ale Paul je rozhodne hudobný génius.“ Pod mixáž i mastering oboch nahrávok sa podpísal Roland Grapow (GER). Základnou črtou oboch albumov je minimalizmus – ide o akési krátke hudobné telegramy, pričom všetky piesne sú nahrané iba s gitarou a bicími. V minimalistickom duchu je opäť aj obálka, ktorá je dielom Pavla Trubena (Truben Studio).

www.poetryintelegrams.com
www.facebook.com/poetryintelegrams
www.poetryintelegrams.bandcamp.com 
www.youtube.com/user/poetryintelegrams

Artwork_Poetry_TP

Zdroj: POETRY IN TELEGRAMS