Medzikultúrne stretnutie hudby kreativity a expresie 4. krát na Slovensku! Voicingers on tour Slovakia v Banskej Štiavnici.

Festival Voicingers on Tour Slovakia sa tento rok uskutoční od 21.-24.júla opäť v priestoroch umelecky inšpiratívnej Banskej Štiavnice. Hlavná myšlienka festivalu slúži hudbe, hudobníkom a tým, ktorí majú k hudbe úctu. Podporuje mladých hudobníkov ale aj pedagógov, je pre tých, ktorých život je umenie a kreatívny prístup vo všetkých formách činnosti nepostrádateľnou podmienkou pre naplnenie cesty.

Tohtoročnú edíciu pre nedostatočnú podporu kultúry a vzdelávania nebolo jednoduché pripraviť. Po minuloročnom inšpiratívnom týždennom stretnutí festival tento rok prináša skrátenú 4 dňovú verziu tvorivých workshopov a originálnych koncertov, v ktorých je element improvizácie osou a kľúčom k tvorbe hudby.  Tím Voicingers pripravuje jedinečné podujatie, ktoré prinesie slovenským spevákom, hudobníkom a pedagógom možnosť stráviť podnetné dni v Štiavnici a vyskúšať si, ako sa pracuje na spoločnom hudobnom projekte, možnosť byť svedkami koncertov, ktoré budú vytvorené len pre tento festival, možnosť byť s hudobníkmi celý čas, hrať s nimi na večerných jam session.

Voicingers v špeciálnej slovenskej edícii je pre spevákov (začiatočníkov a pokročilých), hudobníkov a pedagógov.Maximálny počet zaregistrovaných môže byť 25 osôb.

Kompletné informácie o workshopoch, lektoroch, koncertoch, ale aj prihlasovací formulár nájdete tu:http://voicingers.com/sk
Ak máte voľný čas, chuť tvoriť a zažiť neopakovateľné hudobné chvíle, neváhajte, prídite!

Zdroj: TS