Mecca Club Prague prináša prvú oficiálnu Czech Trance Family party!

V sobotu 23. února 2013 uvede pražský klub Mecca oficiálně první „Czech Trance Family“ party. Návštěvníci se mohou těšit na to nejlepší z české trancové scény – vystoupí Thomas Coastline, Martin Gredner, N-rico a Spark7.

Akce je zaměřena na podporu českých trancových djů a producentů, a klub Mecca, v hlavním městě s jedním z nejlepších soundsystémů – Funktion1 – a příjemným klubovým prostředím, je tím ideálním místem.

Mecca Club Prague a Czech Trance Family (CTF) již tuto sobotu 23. února rádi přivítají všechny milovníky trance hudby na první Czech Trance Family party. Czech Trance Family představuje velkou skupinu trancových fanoušků v České republice, která je propojená především přes sociální síť Facebook, kde společně sdílejí svou lásku a vášeň pro trance – hudbu, tipy, fakta, diskuze a také plány na setkání na trancových akcích v České republice i v zahraničí. Především se tito lidé rádi setkávají při nejrůznějších trance událostech, které jsou organizovány v některých případech i samotnými členy, jako např. „warm-up“ akce, ale také oslavy narozeniny, Silvestry apod.

Na party je nepřehlédnete především díky jejich tričkům, které nesou označení „Czech Trance Family“ anebo také pokřik „Kalííímééé!“, který znamená povzbuzení k bláznivé zábavě a nadšení pro party a tanec. Ve spoustě zemí jsou dnes národní skupiny Trance Family, které v podstatě spadají pod jednu globální.

„Tato party je určena pro každého, kdo má rád trance hudbu. Naše skupina nemá oficiální členy a je otevřena každému, kdo má chuť a zájem se společně s námi bavit“ říká DJ Vikinz, který je také členem CTF.

Thomas Coastline, jeden z hlavních DJů večera, ví velmi dobře, co znamená účast CTF  na party: „Předtím, než jsem poznal tyto trancové nadšence, bych nevěřil, jakým způsobem mohou lidé emotivně působit na party atmosféru. Czech Trance Family mě inspiruje a motivuje být stále lepším trance DJem. Věřím, že se skupina bude stále rozšiřovat o další úžasné lidi, kteří budou společně žít nadšením pro trance. Jsem hrdý být členem této skupiny, která je tak oddaná tomuto stylu elektronické hudby!“

Čeští trancový DJové, kteří zahrají během sobotního večera, představují pestré seskupení, a to nejen v rámci svých zkušeností a zaměřením, ale také věkem nebo místem, odkud přicházejí. Martin Gredner je ze všech vystupujících DJů určitě aktivně nejdéle působícím na trance scéně a již několik let rezidentem v ostravském klubu Fabric.

Pro dva DJe – Vikinz a Maiccus – to bude úplně první vystoupení v klubu Mecca. Ostatní DJové klub velmi dobře znají, například N-Rico tu před měsícem hrál na Transmission afterparty. Spark7 je v poslední době podporován např. v rámci rádiové show samotného Armina van Buurena a jeho A State Of Trance.

Je velmi pravděpodobné, že se tato CTF party stane časem rozšířenější a pravidelně pořádanou událostí, jak říká mluvčí klubu Mecca: „Věříme, že konání těchto akcí bude motivovat mladé české trance DJe usilovně pokračovat v práci s jejich vášní a koníčkem a také, že bude obecně přispívat k rozšiřování české trancové scény. Zahraniční Djové jsou samozřejmě obrovští, ale neměli bychom zapomínat, že máme také vlastní české talenty, kteří jsou v některých případech stejně dobří.“

Party začne ve 22:00 a pokračovat bude do 6:00. Vstupenky budou k dispozici k zakoupení při vstupu do klubu za pouhých100 Kč, VIP za 250 Kč. Vstup bude povolen pouze osobám starším 18 let.

Informace k události jsou k dispozici na tomto odkazu:
https://www.facebook.com/events/139802926183549/

Zdroj: Mecca Club Prague