Me And My Drummer prídu až v novembri, speváčka ochorela!

Koncert berlínskych Me and My Drummer, ktorý sa mal uskutočniť už tento utorok v bratislavskom Kultúrnom centre Dunaj, sa presúva na 28. novembra.

Dôvodom je choroba speváčky, kvôli ktorej už skupina zrušila podstatnú časť svojho aktuálneho turné. Vstupenky zakúpené na pôvodný termín zostávajú v platnosti.

Berlínske duo Me and My Drummer radia hudobné magazíny k najväčším prekvapeniam tohtoročných letných festivalov. Hudba speváčky a klávesistky Charlotte Brandi a jej bubeníka Matza Pröllochsa v mnohom pripomína tvorbu Florence And The Machine či Bat For Lashes. Debutový album The Hawk, The Beak, The Prey si vyslúžil oslavné recenzie v magazínoch New Musical Express či Rolling Stone, ktorý tvorbu Me And My Drummer prirovnáva k súborom ako Lamb či Portishead.

Debutový singel You´re A Runner husto rotuje nielen slovenské Rádio FM, ale aj britské BBC Radio 1 či hudobná televízia MTV.

Elektronické lístky na septembrový koncert Me And My Drummer v cene 8 eur sa dajú zakúpiť prostredníctvom internetovej stránky www.orepole.sk, bežné lístky sú k dispozícii v predajni Dr. Horák. Na mieste bude vstupné 10 eur.

Agentúra Ore Pole priniesla do Bratislavy interpretov ako Nneka, Parov Stelar Band, N.O.H.A. či Belleruche, v najbližších mesiacoch pripravuje okrem iného vystúpenia Garbage, Gus Gus či hudobného skladateľa Nilsa Frahma.

Zdroj: Agentúra Ore Pole