MDD na palube jednorožca v Sade Janka Kráľa!

Rodinná celodenná akcia Na palube jednorožca sa koná v nedeľu 1. júna 2014 od 10:00 do 17:00 v areáli Auparku a v Sade Janka Kráľa.

Príďte príjemne a užitočne stráviť MDD na RODINNÚ AKCIU a užiť si NAPLNO deň. Na DETI bude pri REGISTRÁCII čakať fľaša minerálky Zlatá studňa, sladký cupcake, informačný leták a originálna HRACIA KARTA, s ktorou budú môcť absolvovať 20 atraktívnych STANOVÍŠŤ rozmiestnených po celom Sade Janka Kráľa. Stretnú sa s ATRAKTÍVNYMI SÚŤAŽAMI, ukážkami TECHNIKY a tiež ukážkami práce zásahových jednotiek akými sú Polícia, Hasiči, Horská služba, Záchranka, Vojaci, Kynológovia a mnohí ďalší. Po úspešnom absolvovaní každého stanovišťa získajú deti na zadnú stranu HRACEJ KARTY pečiatku s písmenom. Na deti, ktoré absolvujú všetky stanovištia a zozbierajú všetky písmena tajničky, čakajú fantastické ceny. Za správne vyplnenú tajničku získa KAŽDÉ DIEŤA svoju FOTKU VÍŤAZA a bude zaradené do žrebovania o atraktívne ceny VÍKENDOVÝ POBYT v KÚPEĽOCH PIEŠŤANY pre 2 osoby a 2 deti na 2 noci v rezorte DANUBIUS HEALTH SPA RESORT BALNEA ESPLANADE PALACE****. Pobyt zahŕňa ubytovanie s polpenziou, lekársku konzultáciu a 3 procedúry. Pre spríjemnenie cesty im spoločnosť IMPA BRATISLAVA, autorizovaný predajca a servisný partner Škoda (dealer roka 2012 a 2013), venuje AUTO ŠKODA s plnou nádržou na CELÝ VÍKEND. Výhercovia môžu získať tiež VÍKENDOVÝ rodinný POBYT v KÚPEĽOCH SMRDÁKY, LET BALÓNOM pre celú rodinu so spoločnosťou darujletbalónom.sk a s miestom a časom štartu podľa vlastného výberu alebo aj RODINNÝ OBED v reštaurácii KUBU v obchodnom centre Aupark.

O pohodlie a zábavu detí sa bude počas celého dňa starať viac ako 150 ľudí, za čo im patrí veľká vďaka. NA STANOVIŠTIACH SA PREDSTAVIA: Polícia SR, Hasičský a záchranný zbor SR, Horská záchranná služba Malá Fatra, Emergency asistent service a Life Star Emergency, Bratislavská kynologická záchranná brigáda, Vnímavé hračky a Ihryska.sk, Materské centrum Budatko, CirKus-Kus, Orbis institute, o. z., Situm events,

Športový klub polície Bratislava, Ozbrojené sily SR, Vojenská polícia, Camp wonderland a ďalší.

PRIPRAVENÉ SÚ TIEŽ SPRIEVODNÉ ATRAKCIE: Workshopy (cirkusový, hip- hopový, bubnová škola, bezpečný internet), skákacie nafukovacie hrady, čitáreň, fotenie v kostýmoch, kreslenie na chodník, meranie zraku, Dr. Oetker aj spolu s Paulou, maskot Lišiak a veľa ďalších prekvapení.

MOONLIGHT CAMP

ABSOLVENTI KURZU KREATIVITY budú na VERNISÁŽI prezentovať svoje výtvory. ABSOLVENTI KURZU SEBAZÁCHOVY, súčasťou ktorého je aj Prvá pomoc, predvedú spolu s profesionálmi SIMULOVANÚ ZÁCHRANNÚ AKCIU. Do akcie budú zapojení hasiči, záchranka a ZÁCHRANÁRSKA HELIKOPTÉRA.

Na PÓDIU VYSTÚPIA detskí umelci a zaujímaví i slávni hostia. Program moderujú ABSOLVENTI KURZU HERECTVA. O očarujúci úvod plný fascinujúcich efektov sa postará ČESTNÁ STRÁŽ Ozbrojených síl SR so svojim show programom. Na pódiu sa ďalej predstavia ABSOLVENTI KURZU HIP-HOPU, detská tanečná skupina S3T KIDZ, CirKus-Kus, brušné tance Hafla, Margarétky z MŠ Lietavská pod vedením ich vedúcej Naďky a ďalší kamaráti.

ABSOLVENTI KURZOV, ktoré počas roka organizovalo a realizovalo Občianske združenie Moonlight camp, si prevezmú z rúk starostu bratislavskej mestskej časti Petržalka Vladimíra Bajana DIPLOM. Na záver celého podujatia budú vyžrebovaní víťazi.

Vlani prišlo príjemne a užitočne stráviť MDD na rodinnú akciu približne 3500 usmiatych a spokojných ľudí. Počas dňa sa registrovalo viac ako 1400 detí. Tento rok sme pripravení na našu palubu, teda Na palubu jednorožca, vziať každého, kto sa rád usmieva.

Ďakujeme z úprimného srdca za dôveru a podporu našim partnerom a spolupracovníkom. Je nám veľkou cťou Vás aj v ich mene už po tretí raz POZVAŤ Na palubu jednorožca.

plagatik-naPalube2014 (1)_001

Zdroj: Moonlight camp