MAYDAY “True Rave.”

Písal sa rok 1991 kedy svetlo sveta privítalo dnes už kultovú party s názvom Mayday. Za celých 26 rokov sa Mayday vypracovala medzi najospevovanejšiu elektronickú párty na celom svete. Pre všetkých clubberov je Mayday ako Mecca pre moslimov, všetci by ju mali aspoň raz navštíviť.

„TRUE RAVE“ je motto tohtoročného dielu, ktorý sa odohrá 30.Apríla na tradičnom mieste v nemeckom Dortmunde, kde 35 zahraničných Top djov predvedie svoje umenie počas 14 hodinového maratónu v hale Westfalenhallen. Aj tento rok očakávajú organizátori takmer dvadsatisíc návštevníkov zo všetkých kútov sveta.

Headliner tohto veľkolepého divadla bude matador elektronickej hudby, rezident takých party ako je Love parade či Creamfields. Majiteľ prestížneho labelu a rovnomenného clubu Cocoon, fanúšikmi oslovovaný aj ako otec elektra pán dj Sven Vath.

Na hlavnom pódiu zahrá tiež svoj set veľmi dobre známa techno ikona a miláčik publika „usmievavý! Chris Liebing. Legenda, propagátor digitálnych technológií a majiteľ svetoznámeho labelu CLR, v jednej osobe sa zaručene postará o riadny „kotol“ pod stageom .

Všetci ich poznáte, hity ako „Let U Go“, „Hold You“, „Ecstasy“ , „Marrakech“, jeden z najznámejších svetových producentov, zaoberajú sa prevažne trance hudbou, umiestňovaný v pvej 10tke prestížneho časopisu DJ MAG, nestarnúci ATB.

Až z ďalekého Miami príde ďalší dj, ktorý je nesmierne populárny aj v našich končinách, jeho veľmi populárne rozhlasová show na sa stanici Digitally Imported s názvom Global Dj Broadcast počúva týždenne desaťtisíce fanúšikov po celom svete. Markus Schulz a jeho poňatie „True Rave“ Vás určie privedie do varu.

Queen of Hardcore – aj to je pomenovanie krásnej DJ Korsakoff, ktorá príde podporiť line up svojím nekompromisným hardcorom.

Techno má mnoho tvári. A jedna z nich má meno FELIX KROCHER. Tento mladý umelec nechýba na line upoch svetových festival ako Tomorowland, Nature One či Time Warp. Jedinečný talent tohto priekopníka techna môžete zažiť už 30.4.2017 v nemeckom Dortmunde.

Ďalši, ktory bude servirovat svoj nekompromisný sound je v techno scéne známy ako „gurmán soundu“, naozajstný gentleman za gramofónmi s prekvapivými elementmi a výraznou individuálne estetikou. Len Faki nám privezie tú najlepšiu ochutnávku Berlína s mixom techna, elektra a minimalu.

Na poslednej Apokalypse zožala nevýdaný úspech, taktiež sa nám začiatku roka predstavila v bratislavskom Subclube. Hutné beyerovské techno nám zahrá djka pochádzajúca z anglickéhoBirminghamu- Rebekah.

Máte radi tvrdšie poňatie elektornických tónov ? A čo takto hardstyle a jeho poňatie od jedného z najznámejšich tvorcov tohto štýlu, dj Frontliner z Holandska.

Zúčastňujete sa mega festivalov Qbase alebo Master od Hardcore? Potom Vás určite poteší meno dja, ktorého zástavkou na jeho turné bude práve Mayday. DJ Mad Dog a jeho šialená show, už 30.4.2017 v Dortmunde. 

Okrem už  spomínaných umelcov sa Vám predstaví celá plejáda domáckych djov ako aj ďalšie európske djské esá, preto nepremeškajte svoju šancu zažiť túto multimediálnu show už 30. apríla vo Westfalenhallen  v Dortmunde

MAYDAY „True Rave“ :  So. 30. April 2017, 19.00 – 09.00 Uhr, Westfalenhallen Dortmund

Sven Väth (London), ATB (Bochum), Markus Schulz (Miami), Chris Liebing (Frankfurt), Len Faki (Berlin), Frontliner (Amsterdam), Korsakoff (Akersloot), MOGUAI (Ruhr-Area), Felix Kröcher (Frankfurt), Charly Lownoise & Mental Theo (Amsterdam), Neelix (Hamburg), Mad Dog (Rom), Ilario Alicante (Livorno), Dr. Peacock (Limmen), Rebekah (Birmingham), Crypsis (Denekamp), The Sickest Squad -live- (Mailand), Enrico Sangiuliano (Mailand), BMG -live- (Wiesbaden), Kerstin Eden (Frankfurt), Drokz (Rotterdam), Dune (Münster), Ravers Nature -live- (Hof), Jam (Jam & Spoon) -live- (Frankfurt), Tensor & Re-Direction -live- (Essen/Dortmund), Ransom (‚s Hertogenbosch), Hardy Hard (Berlin), D-Liciouz (Stuttgart), GSB (Darmstadt), Cherry aka BreakNtune (Stettin), Frank Sonic (Düsseldorf), Distiller (Dortmund), Tha Watcher (Tilburg), MC H (Ruhr-Area), Friends of MAYDAY -live-

Zdroj: RK