MAYDAY Poland “WE LOVE THE FUTURE”.

Ďalšie pokračovanie legendárnej Mayday máme predodvermi. Už po 16x sa otvorí hala Spodek v Katowiciach, aby privítala v súčastnosti  tých najlepších techno djov a v neposlednom rade aj všetkých elektro nadšencov na dvoch nadupaných stageov pod príznačným názvom WE LOVE THE FUTURE.

Ako sme už spomínali, hlavné pódium sa bude niesť vo veľmi temných techno tónoch, kde vystúpi jeden z erurópskych zakladateľov techno, majiteľ Drumcode Records a švédsky špičkový DJ a producent Adam Beyer

Adam je jedna z legiend, ktorá je už mnoho rokov na vrchole, ale pritom zostáva nohami pevne na zemi. Za všetko podľa jeho slov vďačí ľudom, s ktorými spolupracoval, napríklad Jesper Dählback alebo Richie Hawtin. Svoj fame využíva pre podporu nových talentov na vlastných labeloch Drumcode, Truesoul Madeye, veľkú Energiu vkladá aj do Drumcode radio show, ktorá sa vysiela v desiatkach krajín po celom svete je práve synonymom súčasného techno soundu.

Na hlavnom pódiu zahrá tiež svoj set veľmi dobre známa techno ikona a miláčik publika „usmievavý! Chris Liebing. Legenda, propagátor digitálnych technológií a majiteľ svetoznámeho labelu CLR, v jednej osobe sa zaručene postará o riadny „kotol“ pod stageom .

Speedy J!!!! Druhá polovica z dua Collabs 3000 s Chriisom Liebingom, holandsky veterám techna ,ktorý prezentuje viac ako 20 rokov tvrdé a hutné techno, ktoré nenechá isto nikoho chladným.

Ďalši, ktory bude servirovat svoj nekompromisný sound je v techno scéne známy ako „gurmán soundu“, naozajstný gentleman za gramofónmi s prekvapivými elementmi a výraznou individuálne estetikou. Len Faki nám privezie tú najlepšiu ochutnávku Berlína s mixom techna, elektra a minimalu.

Zástupca Londýnskeho undergoundu, pruducent hitov ako Manipulated či I wanna go back. Po prvýkrát na Mayday Poland, MR. Ben Sims.

mayday-poland-line-up

Rødhåd – už 26 rokov brázdi po najvýznamnejších fetivaloch a kluboch, kde predstavuje predstavu techna. Určite nepremeškajte jeho set na hlavnom pódiu!

Na druhom pódiu  s názvom SHOWROOM zahrá mladík Gary Beck pochádzajúci zo škótskeho Glasgowa. Je aktuálne jeden z top svetových techno producentov, čo potvrdzujú jeho tracky vydávané na labeli Adama Beyera Drumcode alebo jeho pravidelný booking na svetových top techno parties..

Určite nevymeškajte ani vystúpenie djky Deborah de luca. Táto krásna djka hráva nekompromisne tvrdé techno s minimalistickými prvkami.

Hard techno bude mat na tejto akcii zastúpenie  v podobe asi najznámejší  manželsky pár aka PET DUO. Anne Louise Gelfei & David Merlino ktorí pochádzajú z najtemnejších a najintenzívnejších tanečných parketov v centre Sao Paula, sú známi svojimi premyslenými, až zvrátenými hardtechno setmi zo 6tich kanálov !!

Toto bol len zlomok dj-ov ktorý sa predstavia na tomto evente. Nenechajte si ujsť tuto výnimočnú akciu a príď zažiť na vlastnej koži jednu z najlepších techno akcii v Poľsku, len kúsok od naších hraníc.

MAYDAY Poland “WE LOVE THE FUTURE”
štvrtok / 10.11.2016 Spodek, Katowice
Start: 19:00, End 08:00
www.mayday.pl 
www.facebook.com/MaydayPoland

md_16_plakat

Zdroj: MAYDAY Polanad