Matt Pardus vydává nový singel Express!

Po singlu Sittin‘ here (Alone) přichází nejkrásnìjší muž letošního ročníku Superstar Matt Pardus s další taneční peckou “Express”. Zatímco ve čtvrtek 16.6.2011 vystupoval se slovenskou zpìvačkou Patricií Vittek ve vyhlášeném pražském klubu Fragola s jejich společným singlem It´s On Tonight, druhý den na to oficiálnì vydal další taneční singl Express, který je na české pomìry velice povedený.

Na singlu Express Matt spolupracoval s vyhledávaným producentem Ondřejem Žatkuliakem, který spolupracuje např. s Monikou Bagárovou (www.rooftop.cz).

Express je přirovnáván ke stylu české Lady Gaga, což je přesným obrazem Mattovy vize dìlat show, která u nás v České republice není. Ve spojení s jeho taneční skupinou JUSTINCREDIBLE TEAM (JIC TEAM), která zaujímá přední pozici ve spolupráci s českými a zahraničními interprety, má k tomu velice dobře našlápnuto.

Matt Pardus

Pokud si takto talentovaný mladý muž udrží tento styl a přístup i v připravovaném videoklipu, má se české publikum ještì na co tìšit!

Matt si pro své fanoušky připravil také novinku na Facebooku a Twitteru v podobì aplikace “X-presska na profil”, kde si uživatelé mohou na svou profilovou fotku symbolicky nainstalovat vtipnì zakomponované logo názvu písničky. Aplikaci naleznou fanoušci na adrese https://www.picbadges.com/matt-pardus-a-novy-singl-express/1844922/

www.facebook.com/MattPardus
www.youtube.com/MattPardusMusic

Zdroj: Monika Soukalová
Publikoval: Redakcia GREGI.NET