Matej Homola, ďalší majster, ďalšia motoristická disciplína na štarte AUTOslide!

Tak ako sme Vás na začiatku kampane informovali, že s blížiacim sa AUTOslide, Vám budeme postupne odkrývať nové a nové mená v štartovej listine, v posledných hodinách a dňoch sa máte možnosť presvedčiť, že tomu naozaj tak je.

Tohtoročný AUTOslide je v skutku výnimočný nielen počtom majstrov, ktorí sa postavia na štart, ale hlavne tým, že naplňuje slogan a krédum tohto podujatia, aby AUTOslide bol stretnutím majstrov všetkých automobilových disciplín. Doteraz sme mali v štartovej listine majstrov republík v autokrose „plechových aut“ aj bugín, rallyecrossu a v týchto hodinách k nim pribudli dva veľké talenty slovenského automobilového športu na okruhoch. Jedným z tých dvoch je práve Maťo Homola, ktorý veľmi úspešne pokračuje v šľapajach svojho otca, ktorého široká motoristická verejnosť určite dobre pozná ako niekoľkonásobného majstra Slovenska v pretekoch do vrchu alebo aj z rallye súťaží.

Matej Homola ako väčšina slovenských automobilových pretekárov začínal na motokárach, minulý rok sa po prvý krát predstavil na slovenských okruhoch a hneď skončil na druhom mieste a tento rok získal titul majstra Slovenska s vozom značky Alfa Romeo. Určite bude zaujímavé sledovať počínanie Maťa Homolu v pre neho síce neznámom prostredí, ale ako jeho výsledky ukazujú, dokáže sa veľmi rýchle na nové prostredie adaptovať a navyše bude mať v rukách techniku od víťaza AUTOslide Jána Beckerta, ktorý určite mladému Maťovi Homolovi predá aj množstvo cenných rád.

Vidíte, že neustále prinášame nové informácie, preto sledujte stránku www.autoslide.sk a nechajte si posielať zaujímavé info priamo do Vášho mailu.

Vstupenky na dosah: https://www.ticketportal.sk/podujatie_search.asp?id=16390

Autoslide



Zdroj: Autoslide
Publikoval: Redakcia GREGI.NET