Máte doma staré CD-čka či kazety? Tie od Maduaru vám môžu vyhrať pobyt na Ibize!!!

Milovníci 90s, oprášte svoje hudobné archívy! Dvaja z vás, ktorí v nich nájdete CD alebo kazetu MADUARu, máte šancu vyhrať letecký 5-dňový all inclusive pobyt pre 2 osoby na Ibize. Ide o mimoriadne atraktívnu súťaž, ktorú svojím fanúšikom na Facebooku prinášajú členovia tejto legendárnej skupiny z 90. rokov.

Ako vysvetlil Ladislav Matyinko: „V Čechách a na Slovensku má viac ako 100 000 ľudí doma odložený aspoň jeden z našich 8 oficiálnych albumov, ktoré vyšli na CD alebo kazete. A vieme, že mnohí z nich cítia obrovskú nostalgiu, keď natrafia na niektorý z týchto nosičov vo svojom archíve. Ožívajú im spomienky na obdobie, keď ich doma počúvali alebo keď im tie skladby zneli z rádia, či na ne tancovali, dokonca aj na ich prvé lásky, preto sa k nim radi vracajú. Tak sme sa im chceli takýmto spôsobom poďakovať za ich dlhoročnú podporu a odmeniť sa niečím výnimočným. Pevne veríme, že im k príjemným spomienkam z minulosti pridáme aj nejaké aktuálne.“

Doplnil ho aj jeho mladší brat Juraj: „A keďže sme vzišli z diskotékového prostredia, tak nám Ibiza prišla ako skvelá voľba. Je to destinácia, v ktorej sa spája príjemný denný relax na pláži s vychyteným nočným životom v tých najznámejších nočných kluboch na svete.A aby sme výhercom povýšili zážitok na maximum, tak ako bonus ich čaká špeciálny odvoz na letisko v našej maduarskej flotile. Každá z dvojice bude mať jedného z nás dvoch za osobného šoféra  s možnosťou pozrieť si na obrazovke niektorý z našich koncertných záznamov s vychladeným proseccom v ruke.“

Na svoje si prídu aj tí, ktorí doma album nemajú. Stačí, ak dajú o súťaži vedieť svojim priateľom, a môžu získať jedno z piatich 2-CD s výberom najväčších maduarskych hitov. A keďže všetci súťažiaci získavajú automaticky aj zaujímavé zľavy na reklamné predmety kapely, ako aj na ich koncerty, vrátane septembrového megakoncertu v bratislavskej NTC aréne, tak výhercom sa stáva doslova každý. A o to členom Maduaru ide, aby si ľudia zaspomínali, užili zábavu spojenú so súťažením a cítili sa pri tom aspoň tak dobre, ako pri počúvaní ich prvého albumu I Feel Good.

Kapela si tak už od začiatku roka plní pod hashtagom #ShowHowMadUAr svoje sny. Tým posledným je singel vytvorený v spolupráci s hviezdami 90. rokov – Captain Jack, Rednex, Twenty 4 Seven (ft. Nance) – slovenským top producentomRobertom Burianom a mladým talentovaným DJ-om a raperom s umeleckým menom Nicotini, ktorého klip už prekročil 200 000 videní na YouTube kanáli skupiny.

Chytľavá pesnička s výborným videom, podporovaným jednoduchou choreografiou, unikátnym posolstvom a hviezdnym osadenstvom bola predurčená stať sa hitom leta 2023! O to viac, že má za sebou mimoriadnu silu, ktorú v tejto zostave tvorí dohromady 39 diamantových, platinových a zlatých platní, cez pol miliardy videní na YouTube, 4.5 milióna poslucháčov mesačne na Spotify a viac ako 70 miliónov predaných platní. Vďaka tomu sa jej darí v hitparádach nielen v CZ a SK, ale aj v zahraničí.

Ak teda máte doma niektorý z maduarskych albumov, tak neváhajte a zapojte sa do súťaže, možno práve vy budete tým šťastlivcom, ktorý v septembri poletí na Ibizu – všetko potrebné sa dozviete na oficiálnej FB stránke Maduaru.

Zdroj: TS