Martin Harich: To je fanklub! Kvôli koncertu vypravil „Haribus“!

Má úžasný fanklub! Martin Harich sa môže ako jeden z mála slovenských interpretov pochváliť naozaj verným, početným a predovšetkým rastúcim  fanklubom. Svoju oddanosť spevákovi fanúšičky preukázali len pred pár dňami výnimočným gestom.

Prekvapenie súviselo so slávnostným galakoncertom, ktorý Martin odohral na moravskom zámku Ořechov. Vystúpenie sa zopakovalo pre veľký úspech už druhýkrát. Koncertnú premiéru na Ořechove Martin absolvoval už vlani. Rovnako ako minulý rok, aj tentokrát sa skalní členovia spevákovho českého fanklubu spojili a vypravili špeciálny autobus, ktorý ich odviezol z Prahy na miesto konania koncertu. „Martinov fanklub, zdá sa, započal milú tradíciu,“ smeje sa spokojný manažér, Martinov otec Ladislav Harich, ktorý s vedením fanklubu pravidelne komunikuje. „Nazvali sme si ho familiárne Haribus,“ dodáva na margo počinu svojich – dnes už priateľov – z českého fanklubu.  

„Do Ořechova prišiel už po druhýkrát jeden plný autobus dievčat. Samozrejme, pricestovalo s nimi aj pár rodičov ako doprovod, keďže po koncerte ostali na noc ubytovaní v Ořechove. Do Prahy sa vracali až na druhý deň ráno,“ vysvetlil Ladislav Harich. Ako doplnil, galakoncert bol výnimočný nielen tým, že sa odohrával v pivnici zámku, kde sa nedávno nakrúcal videoklip k Martinovej skladbe Príbeh snov. Na nevšedný zážitok premenili slávnostný večer členky fanklubu, keď Martinovi pripravili veľkú oslavu jeho 17tich narodenín. „Martin dostal veľa originálnych  darčekov a dievčatá sa mu postarali o narodeninovú oslavu, na ktorú nikdy nezabudne,“ dodal Ladislav Harich.

Zdroj: SOUL FOR SHOW