Marťansko – maďarský drum and bass už tento piatok!

Mindscape patrí medzi najvýznamnejšie postavy maďarskej dnb scény hneď vedľa mien ako Chris.SU, SKC alebo Jade. Reprezentujúc značky Commercial Suicide, Subtitles, či Citrus v Subclube 12.4. poteší každého bassového labužníka. 

Jeho arzenál zahŕňa dva úspešné albumy, nespočet singlov a množstvo remixov pre mená ako Noisia, Break, State of Mind, Bulletproof alebo Vicious Circle. Svoj prvý hudobnícky úspech dosiahol ako člen elektronickej kapely ‚Random Soundz‘. V roku 2003 založil trio Mindscape, ktoré sa neskôr stalo jeho sólo projektom.

Ako prvý si jeho talent všimol Trace a Mindscape sa zakrátko stal svetovo známym umelcom. Kvalita produkcie zaujala tiež Teebeeho, ktorý je šéfom vydavateľstva Subtitles a Kluta, ktorý zas šéfuje Commercial Suicide. V roku 2007 uzrel svetlo sveta debutový album ‚Black Lotus‘ na značke Citrus Recordings a priniesol dancefloorove smashery ako ‚Black Lotus‚ v spolupráci s Jade, alebo ‚Planet X‚, na ktorom pracoval s Chrisom.SU a Rymetyme. Týmto LP posunul svoju energickú, no stále minimal a deepovú tvorbu na ďalšiu úroveň. Po kladnom prijatí LPčky sa vydal na turné a precestoval celú Európu a Austráliu.

Rok 2010 bol pre Mindscapa ďalším prelomom. Už po druhý krát vydával na Commercial Suicide, tentokrát EP s až štyrmi vlastnými trackmi, nasledovanú „Collaboration EP“ na značke Subtitles a do zátvorky za menom si pridáva aj Virus Recordings.

V súčasnosti žne ovácie a zapĺňa kluby svojim, len nedávno vydaným, druhým albumom Martian Chronicles. Komentáre top DJov ako Marky, Bailey, Klute, Rockwell či Laurent Garnier nešetria nadšením. To najlepšie z neho a množstvo nevydaných noviniek v jeho sete 12.4. nebudú chýbať.

[soundcloud url=“https://api.soundcloud.com/users/2218860″ params=““ width=“ 100%“ height=“450″ iframe=“true“ /]

Diskografia / FacebookMyspace

Príď sa vyskákať v piatok 12.4. do Subclubu! Soundsystém ovládne 5 DJov – špička maďarského drum and bassu a obľúbení domáci baviči… :) Chýbať nebudú akciové drinky, laser a projekcia.

Viac info o akcii aj na facebookovej stránke.

Zdroj: Silwer