MARKUS SCHULZ ★ 10.2.2017 ★ SaSaZu

Po vyprodané open-to-close akci v loňském roce se Markus Schulz vrací do pražského klubu Sasazu, aby předvedl další maratónský set. Očekávejme 7-mi hodinovou (nebo delší) hudební cestu napříč různými styly dotýkající se tmavého a temného trance, progressive trance, tech-trance a techna jež budou smíchané tím nejčistším způsobem.

Po celou noc bude na stagi jedině legenda Markus Schulz a představí se ve 3 rozdílných fázích. Prvně jako warm-up DJ, začne pomalejším tempem, které bude gradovat dokud se nedostane do místa pro headlinera, kdy vystupuje jako obvykle a kdy hraje jako při nám známých setech Markuse Schulze. Ve třetí části se promění v after-hour DJe, jež nám naservíruje tvrdý a tajemný set označovaný jako „králičí nora“ a ukončí naši cestu výběrem nejlepších tracků v jeho „unicorn slayer“ stylu.

Předpokládáme, že akce OPEN TO CLOSE s Markusem bude znovu velmi speciální, zajistěte si proto svou vstupenku v předstihu.

Vstupenky v prodeji: https://bit.ly/MS17_tix
ZÁKLADNÍ VSTUPENKY – 599 Kč / 699 Kč
ZTP/P vozíčkář + průvodce – 499 Kč + 1 Kč (ZTP/P má přístup pouze do přízemí klubu Sasazu) rezervace(@)ticketportal.cz
VIP VSTUPENKY – 999 Kč / 1099 Kč
VIP STOLKY LOUNGE – 20.000 Kč (zahrnuje 8x VIP vstupenku a 10.000 Kč konzumaci)
VIP STOLKY BALKON – 25.000 Kč (zahrnuje 10x VIP vstupenku a 15.000 Kč konzumaci)
V případě zájmu o VIP stolek nás kontaktujte na: info(@)unitedmusic.cz
VIP vstupenky (omezené množství) zahrnují: oddělený VIP vchod do klubu, VIP toalety a přístup na VIP balkon a lounge se sezením a skvělým výhledem na představení.

Minimální věk pro vstup na akci je 18 let!
Facebooková událost : bit.ly/MS17_ep
Více informací:  www.unitedmusic.cz

Zdroj: United Music