Marie Kieslowski vydává zasněnou ukolébavku To a jen sen.

V rámci nové kolekce šatů – nočních košilek s názvem To a jen sen herečky Ester Geislerové a módní návrhářky Josefiny Bakošové, vznikla stejnojmenná ambient – elektro ukolébavka a videoklip.

Pro zpěvačku a klávesistku Marii Kieslowski to byla vůbec první autorská píseň: “Výzva ke složení ukolébavky mě velmi potěšila a hned následně vyděsila, neboť jsem doposud vlastní autorskou píseň nesložila. Poslední pochyby jsem zahnala, když na spolupráci kývl můj kamarád hudebník Ondra Mikula alias Aid Kid, který se postaral o celkovou formu a o profi nahrávání. Smíchání zvuku jsme pak svěřili Tomášovi Havlenovi z Posthudby.” Ke skladbě natočil vizuálně poutavý hudební videoklip, slovenský režisér Milan Mazúr.

„Chtěly jsme propojit sféry umění, vytvořit společně výsledný dojem, který bychom rády předaly dál. Nová kolekce je trochu surreálná, snová, fantazijní a Marie ji skvěle dokázala vystihnout,“ říká ke spolupráci a propojování uměleckých světů Josefina Bakošová.

Zpěvačka a klávesistka Marie Kieslowski je polovinou dua Kieslowski, jež vydalo tři alba – Tiché lásky, Na nože a Mezi lopatky, vystupuje také s projektem Zvíře Jménem Podzim.

Ester Geislerová a Josefina Bakošová tvoří kreativní duo zaměřující se na konceptuální módní projekty, styling a vše, co souvisí s jejich značkou Esterajosefina. Jejich první společný projekt byly kabelky pro děti Pepieta, následovala kolekce trik Manifesto s notoricky známými vztahovými větami a kolekce triček a tašek Manifesto EMET odkazující k současnému společenskému jevu přepracovanosti. Společným dílem je projekt a kniha Terapie sdílením a Terapie sdílením vol. 2 i aktuální internetová senzace Instagram Esterajosefina. Košilky To a jen sen, které jsou zároveň šaty na denní nošení, jsou inspirovány sněním o odpočinku a relaxování.

www.esterajosefina.com

Zdroj: TS