Marián Čekovský naspieval titulnú skladbu k seriálu Nový život. Videoklip je plný známych hercov.

„To si nedám len tak vziať“ –  znie názov skladby z Mariánovho albumu Best On, ktorá sa stala  titulnou skladbou k novému seriálu TV JOJ Nový Život.  K piesni je už nakrútený aj videoklip plný hereckých hviezd, ktoré sa objavia v seriáli.

Narúcalo sa dva dni,  počas nakrúcania seriálu a hlavnými postavami sú herci z Nového života. Marián prechádza bytmi, prežíva život seriálových rodín a postáv. „ Skladbu  som urobil s  Tomim Okresom pred 12timi rokmi. Toto už je nová verzia. Klip súvisí so seriálom, ktorý bude čoskoro na JOJke, Nový život. Bude to titulná pesnička. Na natáčaní bola veľmi príjemná atmosféra. Za kamerou bol Michal Nemtuda. Bolo to úžasné. Prechádzal som štúdiami, kde sa natáčal seriál a za pár sekúnd som prežil niekoľko životov. Raz som bol v takejto miestnosti, raz v takomto prostredí. Pomáhali mi mladí herci, ale samozrejme aj Ňusi Bárta. Teším sa na to, pretože hudba patrí k takýmto úžasným projektom. Hudba vytvára platformu na to, aby sme si seriál pamätali dlho.“ – povedal Marián o klipe, piesni a natáčaní.

 

To si nedám len tak vziať
text: Vlado Krausz, hudba: Tomi Okres, spev: Marián „Čeky“ Čekovský
ISRC: SKA011900145
(P) + © 2019 Oyster Agency/Universal Music s.r.o
Kamera: Michal Nemtuda, Boris Beharka
Foto: Stana Topoľská
Strih, grading, zvuk: Eibner production s.r.o.
Digitalizácia: Tomáš Tóth
Réžia: Michal Nemtuda v spolupráci s Tomáš Eibner a Jan Novák
Kreatívny producent: Roland Kubina

O seriáli: Nový život

Claim: Každý si zaslúži druhú šancu.

Po novom roku odštartuje na obrazovkách TV JOJ nový seriál, v ktorom hlavní hrdinovia zažijú veľkú zmenu a tá im obráti životy hore nehami. Traja 40-roční najlepší kamaráti – hokejista Dušan a futbalisti Pavol a Lucia – sa rozhodnú ukončiť svoje dobre rozbehnuté športove kariéry, každý z iného dôvodu – kvôli rodine, zraneniu, či len z túžby po zmene. Všetci traja sa ocitnú na začiatku ich nového života a musia si vybrať cestu, po ktorej sa ďalej poberú. Seriál sleduje, ako sa traja hrdinovia vyrovnávajú s veľkými životnými zmenami, ako sa mení ich vzťah k rodine a ako si konečne užívajú všetko, čo si kvôli profesionálnemu športu odopierali.

Seriál majú pod palcom známi česko-slovenskí scenáristi. Petr Kolečko je autorom mnohých, najmä v Česku úspešných seriálov Most! Okresní přebor, Trpaslík, filmov Masaryk, Přes prsty, ale aj jojkárskeho seriálu Hrobári. Danica Hričová je zasa autorkou obľúbených slovenských seriálov Divoké kone, ZOO, Hotel, Vlci, Ministri… Dá sa predpokladať, že táto dvojica spolu vytvorí opäť skvelý seriál, na ktorého štart sa už teraz všetci tešíme. My v JOJke začíname Nový rok Novým životom!😊

Hlavnými predstaviteľmi sú: HELENA KRAJČIOVÁ, MILO KRÁĽ, ALEXANDER BÁRTA, HENRIETA MICKOVIČOVÁ, ALŽBETA STANKOVÁ, MAX BOLF, JOZEF VAJDA, JURAJ LOJ, JÁN JACKULIAK, THOMAS KAMENÁR, IVO KRÚPA, BARBORA ŠVIDRAŇOVÁ, SIMONA KOLLÁROVÁ, LUCIA HURAJOVÁ a mnohí ďalší.

Zdroj: TS
Foto : Stana Topoľská