Mária Čírová zažiarila v novom klipe Na dosah!

Speváčka Mária Čírová má nový videoklip! Obrazovú podobu dostala jej skladba „Na dosah“, ktorá sa do rádií dostane už o dva týždne. Speváčka a skladateľka sa rozhodla pre nakrúcanie v SPA, kde sa predviedla plná čiernobielych protikladov!

Maria Čírová

Rola herečky nerobí 22-ročnej speváčke žiaden problém. Mária dokonca herectvo dva roky študovala na konzervatóriu. O réžiu krátkého filmového dielka sa postaral úspešný tvorca klipov Martin Hudák. Za kameru sa postavil Štefan Lelovič.


„Som rada, že môžem opäť pracovať s overeným tímom Oreo a režisérom Martinom Hudákom. Mojou dvornou make up artistkou Veronikou Vargovou a módnou návrhárkou Zlaticou Hujbertovou, ktorá mi na túto príležitosť ušila za jeden deň obrovské čierne šaty. Sú to ľudia, s ktorými sa úžasne pracuje a s výsledkom som vždy veľmi spokojná“, opisuje dojmy Mária Čírová.

Mária Čírová

Pieseň „Na dosah“ je titulnou skladbou k novému romantickému seriálu televízie Joj Nevinní. Mária Čírová sa okrem hudby postarala aj o text.

„Skladba vznikla spontánne. Tvorcovia seriálu ma oslovili v čase, keď sme s tímom v Creative Music House pracovali na novom albume. Prečítala som si scenár, ktorý sa mi veľmi zapáčil. Text vznikol za jednu noc, aj keď sa za textárku vôbec nepovažujem.„

Mária Čírová

Na klipe sa pracovalo celý deň. Spolu s Máriou si v klipe zahral aj šarmantný taliansky model Antonio. Nakrúcalo sa v novovybudovanom 7SPA, ktoré ponúklo výborné kulisy.

Petra Turečková zo 7SPA to trefne vystihla: „Tešíme sa, že komplex Hlboká 7, konkrétne 7SPA mohli poskytnúť elegantné priestory elegantnej speváčke. Majestátna budova sa dokonale hodila k Máriinym majestátnym šatám. Tak prečo nie?“

Mária Čírová

Mária Čírová pripravuje druhý album so svojim stálym producentom Marošom Kachútom. Nové skladby nahrávali 6 mesiacov a len nedávno sa skončili posledné úpravy. Druhý album pokrstí talentovaná Mária Čírová už o týždeň 27.9. 2011 v Bratislave.

Zdroj: Propagandahouse s.r.o.
Foto: Lili Matušková
Publikoval: Redakcia GREGI.NET