Mária Čírová zaspieva na netradičnom festivale.

Pôvabná speváčka s koreňmi skladateľa Eugena Suchoňa má za sebou už úctyhodnú hudobnú kariéru. Vyrastala vo viere a je za to vďačná. Na svoje publikum sa snaží prenášať pohodu prostredníctvom svojej hudby. Na jedinečnom podujatí Festival života vystúpi už v sobotu 12.9 v bratislavskej Inchebe.

Podujatie Festival Života, ktorého hlavným bodom programu je kázanie evanjelia, premiérovo prichádza na Slovensko. Multižánrový festival ponúkne prednášku renomovaného kazateľa Davida Hathawaya z Veľkej Británie aj množstvo sprievodných aktivít.  Slovenskú pop-scénu zastupuje Mária Čírová, ktorej viera v Boha vôbec nie je cudzia. „Od malička som vedená k viere, čiže vystúpenie na tomto festivale som brala ako úplne prirodzenú vec“, hovorí speváčka, ktorá začínala v gospelovej kapele.

cirova

Na tento unikátny festival chystá Čírová vo svojom vystúpení aj niečo výnimočné „okrem vlastných skladieb možno zaradíme do repertoáru aj skladby od mojich obľúbených interpretov“, prezrádza speváčka.

Okrem koncertu Márie Čírovej vystúpia v sobotu 12. septembra v Incheba Expo Aréne aj viacerí umelci ako BCC Worship, Widelife a Life Worship. Vstup na podujatie je voľný a doprava z celého Slovenska zdarma.

Mária Čírová má pre návštevníkov Festivalu života aj špeciálny odkaz, „Nedávno som čítala veľmi peknú myšlienku, ktorou by sa oplatilo riadiť: Existujú iba dva dni v roku, kedy nemôžeme vôbec nič urobiť. Jeden sa volá včera a druhý zajtra.“

www.festivalzivota.sk
https://www.facebook.com/festival.zivota?fref=ts

Zdroj: Ľubomír Šimkovič, PR manažér – Festival zivota