Mária Čírová premiéruje klip na skladbu „My“ na svojom oficiálnom facebooku + klip!

Dnes má premiéru nový klip Márie Čírovej! Šarmantná dvojnásobná mamička sa rozhodla videoklip na skladbu „My“ predstaviť fanúšikom na svojej oficiálnej stránke na facebooku! Klip, ktorým chce Mária podporiť všetky ženy v ťažkých životných situáciách, si môžte po prvý krát pozrieť presne o 14:00!

Speváčka, skladateľka a textárka Mária Čírová nakrútila klip na skladbu „My“, ktorú zložil autorský tandem Mária Čírová, Maroš Kachút a Filip Hittrich. Klipom chce Mária podporiť všetky odvážne ženy, ktoré sa dostali do zložitých životných situácií a sú odkázané samé na seba.

„Počas príprav klipu som sa stretla s mnohými dievčatami a ženami, ktorých príbehy ma dojali. Boli medzi nimi aj týrané ženy, ktoré našli v sebe dostatok sily, aby sa vzopreli a zvrátili zdanlivo nemenný osud. V klipe sme sa snažili ukázať na pár klasických situácií, v ktorých sa takéto ženy a dievčatá bohužiaľ ocitajú pomerne často.“ Emotívne vysvetľuje Mária Čírová.

Za tvorcov klipu si Mária vybrala talentovanú dvojicu Nazarij Kľujev a Romy Špaček.

„S klipom som veľmi spokojná. Príprava trvala trochu dlhšie, ako som plánovala. Pôvodne som klip chcela nakrúcať, ešte kým som bola tehotná so Zoe. Zaujimavé je, že v rovnakom čase rodila aj producentka tohto klipu Monika Paliatková. Klip sme teda nakrútili pokojne až  teraz na jeseň…“ Prezrádza zákulisie klipu Mária Čírová.

O krásnu vizáž sa Márii v klipe postarala jej dvorná maskérka Veronika Vargová. Mladá speváčka zvládla dvojdňové nakrúcanie v industriálnom prostredí bratislavskej Rafinery Gallery úžasne. Herectvo totiž dva roky študovala na konzervatóriu.

„Pred kamerou sa cítim celkom uvoľnene, nikdy som nemala problém s trémou pred objektívom. Neviem, aké by to bolo zahrať si nejakú hereckú rolu, ale v prípade klipu je to v podstate veľmi podobné ako spievať koncert pred kamerami.“  S úsmevom dodáva Mária Čírová.

Hotový videoklip „My“ si môžte pozrieť po prvý krát dnes presne o 14:00 na oficiálnej facebookovskej stránke Márie Čírovej!

Zdroj: Propaganda House s.r.o.
Foto: Maxim Kľujev, Toxproduction