Mária Čírová pokrstila nový album a jeho úspech je “Na Dosah“!

Talentovaná a krásna speváčka, skvelá hudba a príjemná atmosféra! Tak to vyzeralo na krste nového albumu Márie Čírovej „NA DOSAH“.  Pieskom ho pokrstili dve sudičky – sestry Heribanové.

Maria Čírová

Mária Čírová sa na krste predviedla v nádherných čiernych šatách. Na pódium prišla spolu s tanečníkmi so zaviazanými očami. 22-ročná diva zaspievala prekrásnu rovnomennú skladbu NA DOSAH. Jej nový hudobný počin jej prišli požehnať dve sudičky – Tamara a Barbara Heribanové. Mária to jednoducho zdôvodňuje:

„Sme dlhoročné priateľky, ony sú ako toto cédečko. Sú mladé, cieľavedomé, priebojné a optimistické.  Všetko čo dokázali, čím sú, je aj preto, že to všetko mali Na dosah a využili to. A najmä, sú to moje priateľky. Som šťastná, že prijali tento post!“

Maria Čírová

Speváčku, skladateľku a texárku prišlo podporiť mnoho kolegov a známych. Blahoželania k jej novému albumu si nenechali ujsť Peter Cmorík, Zuzana Smatanová, Zdenka Predná či Lukáš Kimlička. Krstilo sa nezvyčajne – pieskom.

„Život sa skladá z drobností, z malých zrniek piesku. Ak chceme piesok udržať v dlani, nesmieme povoliť stisk, lebo nám pomedzi prsty unikne niečo dôležité. Stratíme tak všetko, čo sme mali „NA DOSAH“. Naše živote sú prirýchle a prikrátke na omyl. Piesok, to sú tie maličkosti, z ktorých pozostáva môj život…“

Mária Čírová

Nové cédečko pokrstila Mária Čírová v príjemnej reštaurácii Bakchus na Hlbokej ceste v Bratislave. Práve tu totiž objavila indickú kuchyňu a zamilovala si jej šošovicovú omáčku. Kuchári ju tu vedia pripraviť dokonale na viacero spôsobov. Petra Turečková z rezortu Hlboká 7 to vysvetľuje: „Márii učarovala naša indická kuchyňa. Pôžitok nielen z jedla, ale aj z historických priestorov chcela dopriať aj svojim priateľom a blízkym.“

Mária Čírová nahrávala album 6 mesiacov so svojim stálym producentom Marošom Kachútom a jeho tímom v Creative Music House. Na albume je 10 skladieb a tri bonusy. Medzi nimi známe hity ako BEZ OBÁV, STRÁCAM či letná LABUTIA. Skladba NA DOSAH sa stala titulnou piesňou pre romantický seriál Nevinní. Skladbu BE THERE venovala speváčka Kambodži.

Mária Čírová

Mária Čírová má na konte veľkú platňu BÚRKA, ktorá vyšla v roku 2008. Veľkú časť hudby aj textov si naň zložila sama. Pripúšťa však, že hoci hudbu miluje, v písaní textov je nováčikom. Aj keď má pár úspešných textov za sebou, rada dáva priestor kolegom. S textami jej pomohli Oľga Záblacká, Andy Ďurica, Saša Okálová či Thomas a Abbie Puskailer. Na svete je už aj klip na skladbu NA DOSAH, ktorý režíroval Martin Hudák. Už onedlho sa môžte tešiť na malé filmové dielo, v ktorom Mária vyzerá sexi ako nikdy predtým..

Zdroj: Propagandahouse s.r.o.
Foto: Milan Krupčík
Publikoval: Redakcia GREGI.NET